به گزارش ایسنا، پلیس رژیم صهیونیستی «یفعات تومر یروشالمی» دادستان نظامی این رژیم را که اخیرا استعفا کرد، به اتهام ایجاد مانع در روند تحقیقات بازداشت کرد. به نظر میرسد که این دادستان موبایل خود را عمدا مخفی کرده بود.
منابع عبری نیز گزارش دادند «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی امروز (دوشنبه) از بازداشت این دادستان در چارچوب تحقیقات درباره انتشار یک ویدیو از شکنجه یک اسیر فلسطینی توسط سربازان اسرائیلی در زندان سدی تیمان خبر داده است.
سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی همچنین گزارش داد که «ماتان سولوموش» از دادستانان ارشد سابق و بازنشسته نیز بازداشت شده است. مدارک پلیس نشان میدهد که وی اطلاع داشته که دادستان نظامی پشت افشای ویدیو است اما به محض شروع تحقیقات داخلی درباره این امر اطلاعی نداده است.
روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشت پلیس درخواست تمدید بازداشت دادستان نظامی را به مدت پنج روز به عنوان بخشی از تحقیقات درباره افشای ویدیو داده است.
ارتش رژیم صهیونیستی جمعه اعلام کرده بود که این دادستان در پی انتشار ویدیوی مذکور استعفا داده است.
یکشنبه برای ساعاتی تماس با این مسئول سابق قطع شد که باعث شد پیش بینیهایی درباره احتمال خودکشی وی منتشر شود.
انتهای پیام


نظرات