به گزارش ایسنا علی تیموری دوشنبه به استان گیلان سفر کرده بود، در بازدید از طرح زراعت چوب در منطقه مهویزان شهرستان صومعه سرا گفت: در سطح کشور به دنبال افزایش و توسعه زراعت چوب هستیم و یکی از کار های بزرگی که سازمان منابع طبیعی در برنامه هفتم توسعه بر آن تاکید دارد توسعه زراعت چوب در کشور است.
وی ادامه داد: سازمان منابع طبیعی در این زمینه تسهیلات لازم در اختیار مجریان این طرح قرار خواهد داد. طرح زراعت چوب مهویزان به مساحت ۹۵ هکتار در قالب ماده ۳ و از طریق مزایده جهت بهره برداری به پیمانکار احاله مدیریت شده و مجری آن با کاشت درخت صنوبر بخش قابل توجه ای از نیازهای چوبی صنایع استان را تامین کرده است.
همچنین در ادامه این سفر، رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به شهرستان رضوانشهر رفت و در این شهرستان از نهالستان پیلمبرا که یکی از متنوع ترین نهالستان های کشور است، بازدید کرد. نهالستان پیلمبرا با مساحتی حدود ۱۷ هکتار و با دارا بودن ۳۶ گونه جنگلی، در سال گذشته بیش از ۳ میلیون اصله نهال تولید کرده و به عنوان یکی از متنوع ترین نهالستان کشور بخش قابل توجهی از نهالهای این نهالستان به استانهای اردبیل، قزوین و تهران ارسال شده است.
بر اساس این گزارش، تیموری را در این سفر رسول اشرفی پور - معاون امور جنگل و مرزبانی - مدیر کل منابع طبیعی استان گیلان - همراهی کردند.
انتهای پیام
نظرات