• سه‌شنبه / ۳ تیر ۱۴۰۴ / ۲۱:۱۱
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404040302253
  • خبرنگار : 50260

فرماندار کاشان:

اتباع باید در طرح سرشماری شرکت کنند

اتباع باید در طرح سرشماری شرکت کنند

ایسنا/اصفهان فرماندار کاشان گفت: براساس برآوردهای انجام‌شده حدود ۲۷ هزار نفر اتباع در طرح سرشماری هستند که در مرحله تعیین تکلیف قرار دارند و هرکدام تا زمان مشخص شده بصورت داوطلبانه می‌توانند عزتمندانه به کشور خود بازگردند.

مجتبی راعی سه‌شنبه سوم تیر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اتباعی که برای طرح سرشماری مراجعه نکنند، غیرمجاز شناخته شده و همراه با اعضای خانواده، توسط فراجا، از کشور ایران «رد مرز» خواهند شد.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه کنترل بازار افزود: نظارت مستمر بر بازار کالا ادامه دارد و با هرگونه گران‌فروشی و احتکار کالا برخورد قاطع و قانونی صورت خواهد گرفت.

به گزارش ایسنا، فرماندار کاشان بیان کرد: در شرایط سخت و دوره‌های بحران، پایبندی به سه اصل ایمان به خداوند، انسجام و وحدت مردمی و اطاعت از مقام معظم رهبری، کشور را به سمت پیروزی سوق داده و دشمنان را ناامید می‌کند. اختلاف‌نظر طبیعی است، اما همدلی و وفاق، شرط عبور موفق از بحران‌هاست.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha