• جمعه / ۶ تیر ۱۴۰۴ / ۰۲:۵۵
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404040503422
  • خبرنگار : 71675

بازیکن پیشین استقلال در گفت‌وگو با ایسنا؛

ساپینتو رزومه‌دار است و فوتبال به‌روزی را بازی می‌کند

ساپینتو رزومه‌دار است و فوتبال به‌روزی را بازی می‌کند

پیشکسوت استقلال گفت: ساپینتو گزینه خوبی است چرا که هم قیمت او مناسب بود و هم فوتبال ایران را می‌شناخت.

شاهرخ بیانی پیشکسوت استقلال در گفت و گو با ایسنا، درباره حضور ساپینتو در استقلال اظهار کرد: از یک ماه و نیم پیش می‌گفتم که ساپینتو گزینه خوبی است چرا که هم قیمت او مناسب بود و هم فوتبال ایران را می‌شناخت. بهترین گزینه خارجی بود. می‌خواستند چند میلیون دلار به گزینه‌های دیگر بدهند. ساپینتو رزومه‌دار است و فوتبال به‌روزی را بازی می‌کند. این مسائل خیلی مهم است. نمی‌دانم از چه کسی مشاوره می‌گرفتند اما در نهایت دیدند که ما درست می‌گوییم و به ساپینتو بازگشتند. فکر می‌کنم که انتخاب خوبی بود. او استقلال را دوست دارد.

او ادامه دارد: ساپینتو در استقلال بوده و ساختار این باشگاه را می شناسد و همین می تواند یک پوئن مثبت برای این تیم باشد. مطمئن هستم این مربی دیگر کارهای گذشته را هم انجام نخواهد داد و تمام تمرکزش موفقیت با استقلال خواهد بود. هواداران هم باید به این مربی زمان بدهند تا بتواند استقلال را بسازد.

بیانی درباره اینکه ایا استقلال از نظر زمان بندی عقب نیست بیان کرد: هیچ تیمی هنوز تمرینات خود را شروع نکرده و فکر نمی‌کنم مشکل خاصی ایجاد شود. ساپینتو به زودی به ایران می‌آید و اکنون این مهم است که بازیکنان خارجی خوبی جذب شوند. اگر بخواهد اینگونه باشد به مشکل خواهیم خورد. باید چهار تا پنج بازیکن خارجی خوب بگیرند و در کنار بازیکنان خودمان تیم خوبی خواهیم داشت.

پیشسکوت استقلال درباره اینکه این مربی با محرومیت ۴ ماهه روبرو است گفت: باشگاه باید تلاش کند محرومیت این مربی را کاهش دهد زیرا ساپینتو حسن نیت خودش را به استقلال نشان داد و در زمانی که در ایران جنگ بود و هیچ مربی حاضر به حضور در ایران نبود او شجاعتش را نشان داد و فدراسیون هم باید به حضور این مربی در کشورمان افتخار کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha