• جمعه / ۶ تیر ۱۴۰۴ / ۲۱:۲۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1404040603895
  • خبرنگار : 50136

استاندار آذربایجان‌غربی:

باید از ظرفیت‌های مرزی آذربایجان غربی برای توسعه زنجیره تأمین استفاده کرد

باید از ظرفیت‌های مرزی آذربایجان غربی برای توسعه زنجیره تأمین استفاده کرد

ایسنا/آذربایجان غربی استاندار آذربایجان‌غربی گفت: باید از ظرفیت‌های مرزی، منطقه‌ای و مردمی استان برای توسعه زنجیره تأمین استفاده کرد.

رضا رحمانی عصر ۶ تیر در جلسه ستاد تنظیم بازار استان امروز با حضور اعضای ستاد که در استانداری برگزار شد، با تأکید بر اهمیت حفظ تعادل و ثبات در بازار کالاهای اساسی، گفت: اولویت نخست اقتصادی آذربایجان‌غربی تجارت است و باید از ظرفیت‌های مرزی، منطقه‌ای و مردمی استان برای توسعه زنجیره تأمین استفاده کرد.

رحمانی با اشاره به ضرورت تأمین مستمر کالاهای ضروری مردم از جمله آرد نانوایی‌ها، مرغ، برنج و روغن، افزود: تأمین این اقلام باید فراتر از نیاز معمول مردم انجام شود تا در شرایط بحرانی، بازار با کمبود مواجه نشود.

وی همچنین با تأکید بر تشدید نظارت دستگاه‌های متولی بر بازار و قیمت کالاهای اساسی، خاطرنشان کرد: با استفاده از سازوکارهای قانونی، با هرگونه گران‌فروشی و احتکار برخورد جدی صورت گیرد.

استاندار آذربایجان‌غربی به برخی کالاهای اساسی که در شرایط حساس کشور افزایش قیمت داشته‌اند نیز اشاره کرده و افزود: مدیریت کاهش قیمت این اقلام در دستور کار قرار دارد و لازم است با تدبیر و همکاری همه دستگاه‌ها، شرایط به نفع مردم کنترل شود.

رحمانی همچنین با تأکید بر توسعه و تکمیل چرخه تجارت مرزی برای تسهیل در تأمین کالا، اضافه کرد: واردات کالا توسط کارگزاران رسمی و کولبران می‌تواند به رونق اقتصادی مناطق مرزی کمک شایانی کند.

وی در ادامه با بیان اینکه دستگاه‌های مسئول باید با جدیت به دنبال اخذ سهمیه‌های ملی و استانی در حوزه کالاهای اساسی باشند، افزود: از ظرفیت بخش خصوصی و نهادهای مردمی برای تأمین و توزیع کالا، استفاده حداکثری شود.

استاندار آذربایجان‌غربی به ظرفیت‌های لجستیک استان نیز اشاره کرده و یادآور شد: آذربایجان‌غربی می‌تواند به یکی از محورهای اصلی تأمین و توزیع کالاهای اساسی کشور تبدیل شود، به شرط آنکه زیرساخت‌ها به‌درستی تقویت و هماهنگی بین بخشی ارتقاء یابد.

رحمانی در پایان با تأکید بر اینکه هیچگونه کمبودی در تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم نداریم، تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی روند ترخیص کالا در مبادی ورودی استان را تسریع کنند تا از دپوی بی‌مورد و افزایش هزینه‌ها جلوگیری شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha