• شنبه / ۷ تیر ۱۴۰۴ / ۰۸:۳۴
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404040703976
  • خبرنگار : 50975

در سه ماهه امسال:

بیش از ۹۰۰۰ تن گوشت مرغ و بوقلمون روانه بازار چهارمحال و بختیاری شد

بیش از ۹۰۰۰ تن گوشت مرغ و بوقلمون روانه بازار چهارمحال و بختیاری شد

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیر طیور و زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال‌وبختیاری از تولید بیش از ۹۰۰۰ تن گوشت مرغ و بوقلمون از ابتدای سال جاری تاکنون در استان خبر داد و گفت: پویایی صنعت طیور نقش مهمی در تأمین امنیت غذایی و ثبات بازار ایفا کرده است.

سهیلا عسگری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون، میزان جوجه‌ریزی در سالن‌های پرورش مرغ گوشتی چهارمحال‌وبختیاری به ۴ میلیون و ۵۳۸ هزار و ۲۵۰ قطعه رسیده که منجر به تولید حدود ۸۹۰۰ تن گوشت مرغ شده است.

مدیر طیور و زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: همچنین در این مدت ۴۷۰ تن گوشت بوقلمون در استان تولید و روانه بازار شده که در کنار تولید گوشت مرغ، سهم قابل‌توجهی در تأمین گوشت سفید مورد نیاز مصرف‌کنندگان داشته است.

عسگری با اشاره به تلاش تولیدکنندگان این حوزه تصریح کرد: افزایش تولید گوشت سفید در استان نشان‌دهنده پویایی صنعت طیور و نقش مهم فعالان این حوزه در تأمین امنیت غذایی و ایجاد ثبات در بازار، به‌ویژه در روزهای اخیر است.

مدیر طیور و زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی استان خاطرنشان کرد: حمایت از تولیدکنندگان، برنامه‌ریزی برای استمرار تولید و تأمین نهاده‌های دامی از جمله سیاست‌های حمایتی این سازمان برای حفظ و توسعه صنعت طیور در چهارمحال‌وبختیاری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha