سهیلا عسگری در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون، میزان جوجهریزی در سالنهای پرورش مرغ گوشتی چهارمحالوبختیاری به ۴ میلیون و ۵۳۸ هزار و ۲۵۰ قطعه رسیده که منجر به تولید حدود ۸۹۰۰ تن گوشت مرغ شده است.
مدیر طیور و زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: همچنین در این مدت ۴۷۰ تن گوشت بوقلمون در استان تولید و روانه بازار شده که در کنار تولید گوشت مرغ، سهم قابلتوجهی در تأمین گوشت سفید مورد نیاز مصرفکنندگان داشته است.
عسگری با اشاره به تلاش تولیدکنندگان این حوزه تصریح کرد: افزایش تولید گوشت سفید در استان نشاندهنده پویایی صنعت طیور و نقش مهم فعالان این حوزه در تأمین امنیت غذایی و ایجاد ثبات در بازار، بهویژه در روزهای اخیر است.
مدیر طیور و زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی استان خاطرنشان کرد: حمایت از تولیدکنندگان، برنامهریزی برای استمرار تولید و تأمین نهادههای دامی از جمله سیاستهای حمایتی این سازمان برای حفظ و توسعه صنعت طیور در چهارمحالوبختیاری است.
انتهای پیام
نظرات