• یکشنبه / ۸ تیر ۱۴۰۴ / ۲۳:۱۳
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404040805274
  • خبرنگار : 50188

مرگ کودک هفت‌ساله در دریاچه مصنوعی موزه ریاست جمهوری رفسنجان

مرگ کودک هفت‌ساله در دریاچه مصنوعی موزه ریاست جمهوری رفسنجان

ایسنا/کرمان سرپرست مرکز اورژانس رفسنجان از غرق شدن کودک هفت ساله زاهدانی در اثر سقوط در دریاچه مصنوعی موزه ریاست جمهوری این شهر خبر داد.

دکتر سید محسن مرتضوی یکشنبه هشتم تیر در تشریح این خبر اظهار کرد: حوالی ساعت ۱۷ امروز، طی تماس تلفنی مبنی بر سقوط یک کودک در دریاچه مصنوعی موزه ریاست جمهوری، سریعاً یک دستگاه آمبولانس از پایگاه اورژانس شهرستان رفسنجان به محل اعزام شد.

وی ادامه داد: با وجود تلاش‌ کارشناسان اورژانس برای اجرای عملیات احیا، پسر هفت‌ساله جان خود را از دست داد.

مرتضوی با ابراز تأسف از این حادثه به شهروندان توصیه کرد رودخانه‌ها، کانال‌های آب و استخرهای کشاورزی، همچنین استخرها در محوطه پارک‌ها و دریاچه مصنوعی موزه ریاست جمهوری، حریم امنی برای شنا و تفریح نیست و شهروندان باید برای حفظ جان خود، از مکان‌های ایمن و استخرها برای شنا استفاده کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha