حسین بهرامی امروز ۱۰ تیر در جلسه قرارگاه اقتصادی، امنیت غذایی و تأمین نیازهای ضروری استان اظهار کرد: نیاز سالانه استان به گندم ۱۲۰ هزار تن است، اما با توجه به خشکسالی، پیشبینی میشود امسال تنها ۷۰ هزار تن گندم تولید شود و با کمبود ۵۰ هزار تنی مواجه هستیم که باید از طریق واردات یا تأمین از سایر استانها جبران شود.
وی ادامه داد: در حوزه برنج، با توجه به سرانه مصرف ماهانه سه کیلوگرم به ازای هر نفر، تولید سالانه استان حدود شش هزار تن است در حالی که سه هزار تن کمبود وجود دارد. در زمینه شکر و روغن نیز با کسری تولید روبهروییم که باید جبران شود.
بهرامی با بیان اینکه در تولید گوشت قرمز، استان ۱۵ هزار تن مازاد تولید دارد، افزود: پیش از این اتفاقات، ذخایری در استان وجود داشت و اکنون این ذخایر افزایش چشمگیری یافته است. تنها در روزهای اخیر روزانه ۵۰۰ تن کالا در بازار استان توزیع شده است.
وی اضافه کرد: ذخایر گوشت در همان سطح قبلی حفظ شده اما ذخایر مرغ افزایش یافته است. شرکت پشتیبانی امور دام نیز در حوزه تأمین ذرت و گندم فعال بوده و اقدامات مناسبی انجام داده است.
سرپرست جهاد کشاورزی استان گفت: در زمینه تأمین گوشت مرغ، در ماه گذشته ۴۶۸ هزار قطعه جوجهریزی انجام شده و سهمیه روغن استان نیز از ۷۴۰ تن به هزار و ۱۰۰ تن افزایش یافته است.
وی با اشاره به اقدامات پشتیبانی برای تأمین نان افزود: نانواییهای سیار استان دوگانهسوزند و قابلیت جابهجایی دارند تا در زمان نیاز به مناطق مختلف اعزام شوند. همچنین سهمیه آرد نانوایان افزایش یافته تا کمبودی در سطح استان مشاهده نشود.
انتهای پیام
نظرات