• چهارشنبه / ۱۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404041107141
  • خبرنگار : 50105

کاهش خطر بیماری قلبی با یک حرکت سریع

کاهش خطر بیماری قلبی با یک حرکت سریع

ایسنا/خراسان رضوی بیماری قلبی بیش از هر بیماری دیگری جان افراد را می‌گیرد اما می‌توان با سرعت بخشیدن به کارهای روزمره، این خطر را بدون عضویت در باشگاه ورزشی به نصف کاهش داد.

اکثر افراد، ورزش را تمرین برنامه‌ریزی‌شده برای کاهش خطرات سلامت می‌دانند اما نتایج تحقیقات نشان داد که حرکات ناگهانی اندک طی کارهای روزمره، از حمل مواد غذایی گرفته تا شست‌وشوی حمام نیز ضربان قلب را افزایش می‌دهند.

محققان اظهار کردند: نشستن طولانی مدت باعث افزایش قند خون و فشار خون می‌شود و ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی (CVD) را تشدید می‌کند. با گذشت زمان، این تغییرات، شریان‌ها را سفت کرده و لخته‌هایی را ایجاد می‌کند که باعث حمله قلبی یا سکته مغزی خواهند شد.

نتایج تحقیقات پیشین در مقیاس بزرگ نشان داد، زنانی که حداقل سه فعالیت مختلف خانگی یا تفریحی را با هم ترکیب می‌کنند، در مقایسه با زنانی که فقط به یک نوع حرکت پایبند هستند، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را به میزان  ۴۰ درصد کاهش می‌دهند.

آنان گفتند: مجموع کارهای روزانه ۲۴ دقیقه‌ای با حرکت متوسط ​​یا چهار تا پنج دقیقه حرکت شدید، تقریبا ۵۰ درصد حملات قلبی یا سکته مغزی کمتری در مقایسه با افرادی که بیشتر پیاده‌روی کردند را نشان داد.

انجمن قلب آمریکا به ما یادآوری کرد که بیشتر حوادث قلبی از طریق انتخاب سبک زندگی مانند رژیم غذایی، فعالیت و ترک سیگار قابل پیشگیری هستند و کارهای سریع می‌تواند کم‌هزینه‌ترین مداخله در میان همه گزینه‌ها باشد.

پزشکان می‌گویند: این یافته‌ها با توصیه‌های قدیمی مبنی بر ترک نشستن و حرکت بیشتر، مطابقت دارد. هر ساعت کار پشت میز باید با یک دوره کوتاه ایستادن یا پیاده‌روی پایان یابد و افزایش شدت، فایده آن را چند برابر خواهد کرد.

سایت ارث گزارش کرد، دانشمندان قصد دارند که ارزیابی کنند، آیا تلنگرهای دیجیتالی، مانند هشدارهای تلفن، می‌توانند باعث افزایش به موقع حرکت شوند یا خیر.

این تحیق در Circulation منتشر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha