به گزارش ایسنا، در بیانیه سنتکام آمده است: «ژنرال کوریلا از ۳۰ ژوئن تا ۱ ژوئیه به عربستان سعودی سفر کرد تا با نیروهای آمریکایی مستقر در این کشور دیدار کند و همچنین با شرکای سعودی و یمنی گفتوگو داشته باشد. او در این سفر با ژنرال فایض بن حامد الرویلی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح عربستان و اعضای اصلی تیم او دیدار کرد.»
در جریان این دیدارها، کوریلا با رهبران نظامی سعودی و یمنی درباره امنیت منطقه، همکاریهای دفاعی و تهدیدات دریایی تبادل نظر کرد. وی همچنین دستیابی عربستان به «قابلیت عملیاتی کامل» نخستین سامانه دفاع موشکی تاد خود در تاریخ ۱ ژوئیه را تبریک گفت.
در همان روز، او از پایگاه هوایی «العدید» در قطر نیز بازدید و از نقش نیروهای آمریکایی در دفع حمله تلافیجویانه ایران علیه نیروهای آمریکا قدردانی کرد.
از ۱ تا ۲ ژوئیه، کوریلا به اردن رفت تا با نیروهای آمریکایی مستقر در آن کشور دیدار کند.
در بیانیه آمده است: «او همچنین با سرتیپ یوسف الحنایطه، رئیس ستاد مشترک ارتش اردن و اعضای اصلی تیم او دیدار کرد. ژنرال کوریلا و سرتیپ حنایطه درباره وضعیت امنیتی در حال تحول منطقه، تقویت روابط دفاعی دوجانبه میان ایالات متحده و اردن، و گسترش روابط نظامی-نظامی با نیروهای مسلح اردن گفتگو کردند. ارتش اردن همچنان شریک راهبردی باثبات و توانمند ایالات متحده برای صلح و ثبات منطقهای است.»
از ۲ تا ۳ ژوئیه، ژنرال کوریلا به اراضی اشغالی رفت و با نیروهای آمریکایی و رهبران ارتش این رژیم دیدار کرد تا در مورد امنیت منطقهای و تقویت همکاریهای نظامی میان آمریکا و اسرائیل گفتگو کند.
کوریلا سفر خود را در تاریخ ۳ ژوئیه در یک پایگاه دریاییدر جزیره کرت یونان به پایان رساند، جایی که با فرماندهان نیروی دریایی آمریکا و خدمه ناوشکن «یواساس اسکار آستین» دیدار کرد و از نقش کلیدی آنها در دفاع موشکی، امنیت دریایی و پشتیبانی از ماموریتهای سنتکام تشکر کرد.
انتهای پیام
نظرات