یدالله بشکنی، در گفتوگو با ایسنا با اشاره به ضرورت رسیدگی به موضوعات اقتصادی و عمرانی در شهرستان افزود: اهمیت تخصیص و جذب اعتبارات سال مالی ۱۴۰۴ امری غیرقابل انکار است. با توجه به اینکه کمتر از سه ماه تا پایان سال مالی باقی مانده، دستگاهها باید تلاش بیشتری در زمینه تخصیص کامل اعتبارات ابلاغی داشته باشند.
فرماندار طرقبه شاندیز تصریح کرد: مجموع اعتبارات شهرستان از محل تملک داراییهای سرمایهای در سال ۱۴۰۳ به ۱۰۶۲ میلیارد ریال میرسد که معادل ۱۰۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان است؛ از این میزان، ۷۲.۵ میلیارد تومان به اعتبارات استانی و نفت و ۳۳.۸ میلیارد تومان به اعتبارات متوازن اختصاص یافته است.
بشکنی تأکید کرد: این اعتبار معادل ۱.۶ درصد از اعتبارات کل استان است و شهرستان را در رده دوازدهم از بین ۳۲ شهرستان استان قرار میدهد.
وی همچنین به رشد بیش از ۴۵ درصدی اعتبارات نسبت به سال گذشته اشاره کرد و این افزایش را ناشی از توجه ویژه به زیرساختهای شهرستان دانست.
فرماندار طرقبه شاندیز با بیان اینکه این اعتبار باید بصورت بهینه و کارآمد مورد استفاده قرار گیرد، بیان کرد: در راستای مدیریت بهتر اعتبارات، توزیع آنها با اولویت پروژههای نیمهتمام و با پیشرفت فیزیکی بالا ضروری است.
وی با اشاره به اینکه باید از تعریف پروژههای جدید بدون اخذ مجوز ماده ۲۳ پرهیز شود، گفت: اجرای پروژههای نیمهتمام، ضمن کاهش هزینهها، میتواند به تسریع در خدماترسانی به مردم منجر شود؛ دستگاهها باید با جدیت و برنامهریزی، روند پیشرفت این پروژهها را دنبال کنند.
بشکنی همچنین به پروژههای عمرانی تعریف شده برای سال ۱۴۰۴ اشاره و اعلام کرد: ۷۵ پروژه عمرانی برای این سال در نظر گرفته شده است.
وی از جمله پروژههای جدید به احداث راه بحران زشک - ابرده اشاره کرد و افزود: همچنین، ۹ پروژه اولویتدار در سال جاری باید به پایان برسند.
فرماندار طرقبه شاندیز تکمیل کلانتری مرکزی شهرستان، تکمیل کتابخانه شاندیز، تکمیل خانه بهداشت ابرده، احداث اورژانس بهزیستی، ساماندهی گلزار شهدای روستایی، اجرای طرح جامع شهر طرقبه، تکمیل خانه عالم روستای دهبار و... را از جمله پروژههای اولویتدار در سال جاری دانست.
وی تکمیل کلانتری مرکزی شهرستان را به منظور افزایش امنیت و آرامش شهروندان دانست و گفت: انتظار میرود با بهرهبرداری از آن، خدمات بهتری به مردم ارائه شود.
بشکنی با اشاره به اینکه از تمامی مسئولان درخواست میشود که با همفکری و همکاری بیشتر در راستای پیشبرد پروژهها و تحقق اهداف توسعهای شهرستان گام بردارند، افزود: توجه به نظارت دقیق بر اجرای پروژهها و ایجاد هماهنگیهای لازم بین دستگاهها از الزامات اصلی موفقیت ماست.
وی منافع مردم را در این زمینه اولویت اول دانست و خاطرنشان کرد: مردم انتظار دارند که مسئولان با جدیت و تلاش بیوقفه به مشکلات و نیازهای آنها رسیدگی کنند.
فرماندار طرقبه شاندیز افزود: امید میرود که با پیگیریهای مستمر و همت جمعی، شاهد پیشرفتهای چشمگیر در شهرستان طرقبه شاندیز باشیم؛ با اجرای برنامههای عمرانی و جذب اعتبارات، میتوان به توسعه پایدار و بهبود کیفیت زندگی مردم امیدوار بود.
بر اساس اعلام دستگاههای خدماتی، شمار ساکنان شهرستان طرقبه و شاندیز حدود ۸۰ هزار نفر است که این جمعیت در دو شهر طرقبه و شاندیز و ۳۹ روستای دارای دهیاری سکونت دارند.
انتهای پیام
نظرات