• شنبه / ۱۴ تیر ۱۴۰۴ / ۱۵:۵۳
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404041408565
  • خبرنگار : 50975

پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» گامی در جهت همدلی و گذشت

پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» گامی در جهت همدلی و گذشت

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون شورای حل اختلاف چهارمحال‌وبختیاری از آغاز اجرای پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» هم‌زمان با ماه محرم خبر داد.

کرم شیخ‌پور در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: این پویش با هدف ترویج فرهنگ عفو، گذشت، همدلی و کاهش تنش‌های اجتماعی و قضایی راه‌اندازی شده و از مردم، خانواده‌ها و حتی شاکیان دعاوی حقوقی دعوت می‌شود تا به یاد مظلومیت و عظمت حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) و یاران باوفایش، طعم خوش بخشش را تجربه کنند.

وی با اشاره به نقش مؤثر این پویش در تحکیم بنیان‌های اجتماعی، تصریح کرد: بخشش و گذشت، ارزش‌هایی هستند که امام حسین (ع) در مسیر قیام عاشورا آن‌ها را با عمل خویش به بشریت آموخت. امروز نیز می‌توان با تکیه بر همین آموزه‌ها، از بسیاری از نزاع‌ها و اختلافات پیشگیری کرد.

وی تأکید کرد: این پویش از اول محرم آغاز شده است و تا پایان ماه صفر ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت. انتظار می‌رود با مشارکت عموم مردم، نهادهای مردمی و قضایی، گامی مؤثر در راستای کاهش ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضایی برداشته شود.

معاون شورای حل اختلاف استان خاطرنشان کرد: این پویش به همت معاونت حل اختلاف دادگستری کل چهارمحال‌وبختیاری و با همکاری ستاد ملی صبر در استان اجرا می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha