مهدی زندیهوکیلی دوشنبه ۱۶ تیر در نشست کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی، با اشاره به همراهی همه دستگاههای استان در جنگ ۱۲ روزه افزود: در این مدت، استان مرکزی با مشکلات جدی مواجه نشد و با همکاری دستگاههای دولتی، مردم، نمایندگان، دستگاه قضایی، نیروهای انتظامی و نظامی، بسیج و اقشار خاص، مسائل بهخوبی مدیریت شد.
استاندار مرکزی ادامه داد: در هفتههای اخیر، علیرغم اینکه اقشاری همچون نانوایان و رانندگان در استان گلایههای صنفی داشتند، اما تأمین نیازهای اساسی مردم را در اولویت قرار داده و برای خدمترسانی فعال بودند.
وی درخصوص تامین آرد اظهار کرد: تلاش کردیم که سهمیه آرد استان از طریق مرکز افزایش یابد، اما این روش اجرایی نشد به همین دلیل با تصمیم شورای تأمین استان، این مسئله را به صورت استانی حل کردیم و سهمیه آرد نانوایان ۳۰ درصد افزایش یافت. افزایش ۱۵ درصدی سهمیه آرد علاوه بر ۳۰ درصد گفته شده نیز طبق نظر فرمانداران و اداره کل غله تأمین خواهد شد.
زندیهوکیلی با اشاره به تلاش دولت برای افزایش سهمیه آرد و سوخت در راستای جلوگیری از مواجهه مردم با هرگونه مشکل تاکید کرد: اگر از این شرایط سوء استفاده شود، با متخلفان برخورد جدی خواهد شد. هرچند میزان تخلفهای صنفی در استان مرکزی کمتر از کشور بوده، اما تشدید نظارتها ضروری است و با توزیع آرد خارج از شبکه نیز باید به شدت برخورد شود.
استاندار مرکزی همچنین به مسئله خودروهای شوتی اشاره کرد و این پدیده را یک آسیب جدی دانست و با اشاره به کاهش قابل توجه تردد این خودروها در استان اظهار کرد: با وجود اینکه تردد این خودروها تصادفات زیادی را رقم زده و برای مردم خطرساز هستند، اما در نهایت مشمول جریمه ناچیزی میشوند در حالی که باید هزینه این اقدام افزایش پیدا کند و اقدامات لازم برای رفع این معضل انجام شود.
استاندار مرکزی با بیان اینکه تامین کالاهای اساسی و جوجهریزی نیز بدون مشکل انجام شد، گفت: درخصوص تامین شیر خشک و داروهای خاص و حساس نیز، باید کمبودهایی که در مدت بحران ۱۲ روزه وجود داشته شناسایی و علت آنها مشخص شود تا اقدامات لازم برای تأمین دارو در شرایط بحرانی صورت گیرد.
زندیهوکیلی در ادامه با اشاره به لزوم ایجاد مکانهایی تحت عنوان روستابازار برای عرضه محصولات کشاورزی توسط کشاورزان اظهار کرد: حدود ۱۲ میدان میوه و ترهبار برای حمایت از مصرفکنندگان پیش بینی شده است. برای حمل و نقل کالاهای اساسی از بندر امام نیز لازم است دستگاههای اجرایی که می توانند ماشینهای سنگین را برای اینکار تامین کنند، در این عرصه همکاری کنند و راهداری نیز برای انتقال کالاها همکاری کند.
انتهای پیام
نظرات