• سه‌شنبه / ۱۷ تیر ۱۴۰۴ / ۰۷:۴۹
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404041709845
  • خبرنگار : 50989

آگاهی جمعی، اقتدار ملی/۲۴/

نبرد علمی؛ جبهه جدید تقابل با دشمن

نبرد علمی؛ جبهه جدید تقابل با دشمن

ایسنا/قم یک استاد دانشگاه با تأکید بر ضرورت وحدت و بیداری عمومی هشدار داد: دشمن با رسانه بحران‌سازی می‌کند، اما ما باید با آگاهی‌بخشی و حفظ آرامش مقابله کنیم؛امروز جنگ اصلی، نبرد علم و فناوری است و نخبگان ما باید پیشتاز این جبهه باشند.

علیرضا ابراهیمی استاد حقوق بین الملل عمومی و عضو هیئت علمی دانشکده الهیات دانشگاه قم در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: گروه‌های مرجع، از جمله نخبگان، دانشگاهیان و روحانیون، باید مردم را نسبت به مسائل مربوط به دشمن آگاه و آماده کنند و اهمیت و ضرورت این موضوع را برای آن‌ها توضیح دهند، همچنین باید سطح دشمن‌شناسی آن‌ها را افزایش دهند و حس وحدت‌گرایی و کنار گذاشتن اختلافات را در اولویت فعالیت‌های خود قرار دهند. 

وی ادامه داد: علاوه بر آگاه‌نگه‌داشتن مردم، باید تلاش کنند روال عادی زندگی را حفظ کنند تا دانش‌آموزان و خانواده‌ها بتوانند به آموزش و فعالیت‌های روزمره خود ادامه دهند؛ دشمن می‌خواهد شرایط جامعه را بحرانی جلوه دهد و از ابزار رسانه برای این هدف استفاده می‌کند؛ در مقابل، ما نیز باید از همین ابزار برای دعوت مردم به آرامش بهره بگیریم.  

ابراهیمی عنوان کرد: در کنار نقش محوری مقام معظم رهبری در بسیج نیروها و آمادگی نظامی، حضور مردم و کنار گذاشتن اختلافات، همراه با وحدت و یکپارچگی در حفظ تمامیت ارضی، استقلال و تعیین سرنوشت، تأثیر بسیار زیادی در پیروزی این جنگ داشت؛ از سوی دیگر، جایگاه نیروهای مسلح در تأمین امنیت جامعه برای اقشار مختلف بیش از پیش روشن شد.

وی افزود: این تقویت وحدت و یکپارچگی می‌تواند سرمایه‌ای ارزشمند باشد که در زمینه آبادانی کشور از آن استفاده شود. بنابراین، به تمام جناح‌های سیاسی توصیه می‌شود از طرح مطالبی که این یکپارچگی را تضعیف می‌کند، خودداری کنند؛ شهادت جامعه نخبگان این پیام را دارد که علم، تحقیق و پژوهش تا چه اندازه اهمیت دارد و جوانان باید به عنوان نسل آینده به این موضوع توجه کنند. جنگ اصلی امروز بین اسلام و غرب بر سر مسائل علمی است.

وی ادامه داد: پیروزی ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه مرهون تحقیقات و فناوری‌هایی بود که محققان ما در حوزه‌های موشکی و هسته‌ای به دست آوردند و این امر باعث شد از نظر فناوری بر دشمن غلبه کنیم. در کنار تقویت ایمان و ارزش‌های الهی، ضروری است که از پیشرفته‌ترین تحقیقات بهره گرفته شود؛ جامعه نخبگانی باید به این نکته توجه داشته باشد که بقا و استقلال کشور به دستیابی به مرزهای جدید علم و توسعه فناوری وابسته است.  

ابراهیمی با بیان اینکه وحدت میان مردم یکی از عوامل کلیدی پیروزی در جنگ بود، گفت: دشمنان می‌خواستند از اختلافات داخلی کشور سوءاستفاده کنند، اما حفظ روحیه شهادت‌طلبی در این مسیر بسیار کمک‌کننده بود؛ انسان اگر در این راه به شهادت برسد، نزد خداوند روزی می‌خورد و هیچ مقامی بالاتر از شهادت نیست.

وی افزود: آمادگی نظامی و فداکاری‌های بی‌وقفه نیروهای مسلح که شبانه‌روز از آسایش خود گذشتند تا مردم در آرامش زندگی کنند، از جمله عواملی بود که به پیروزی انجامید؛ وظیفه مردم در دوران پس از جنگ این است که حمایت خود از رهبری را تداوم بخشند و پیرو فرمان‌های ایشان باشند. 

این استاد دانشگاه در پایان تصریح کرد: همچنین باید قدر نیروهای مسلح، رزمندگان و سلحشوران را بدانند و با تشویق فرزندان خود به کسب دانش و پژوهش‌های علمی، زمینه را برای تقویت جایگاه جمهوری اسلامی ایران در میان کشورهای جهان فراهم کنند؛ هرچه انسان از نظر علمی و فناوری قوی‌تر باشد، جایگاه بهتری در جهان به دست خواهد آورد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha