• یکشنبه / ۱۱ آبان ۱۴۰۴ / ۰۶:۵۹
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404081106131
  • خبرنگار : 50989

نایب قهرمانی تیم اینلاین هاکی بانوان قم در سطح کشور

نایب قهرمانی تیم اینلاین هاکی بانوان قم در سطح کشور

ایسنا/قم رئیس هیات اسکیت استان قم از کسب نایب قهرمانی تیم اینلاین هاکی بانوان آکادمی اسکیت فونیکس در مسابقات کشوری خبر داد.

حمیدرضا جلیلی در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: تیم اسکیت اینلاین هاکی بانوان آکادمی اسکیت فونیکس قم موفق به کسب عنوان نایب قهرمانی در مسابقات اسکیت اینلاین هاکی دستجات آزاد کشور شد؛ این مسابقات در استان تهران با حضور ۹ تیم از سراسر کشور برگزار شد.

جلیلی تصریح کرد: تیم فونیکس قم در رقابت‌های خود عملکردی درخشان از خود به نمایش گذاشت و توانست در مرحله گروهی، با نتایج قاطعانه و بدون شکست، به مرحله نیمه‌نهایی صعود کند؛ از جمله نتایج قابل توجه این تیم می‌توان به پیروزی ۷ بر ۰ مقابل پیشرو سایمان، ۲ بر ۰ برابر سایمان تبریز و ۴ بر ۰ مقابل شریفی اصفهان اشاره کرد.

وی افزود: در نیمه‌نهایی، آکادمی اسکیت فونیکس قم با نتیجه ۳ بر ۲ از سد سایمان تبریز گذشت و به فینال رسید. در بازی نهایی، اگرچه تیم فونیکس با تلاش‌های فراوان به مصاف تیم قدرتمند «ام دات آر» رفت، اما در نهایت با نتیجه ۳ بر ۰ مغلوب شد و عنوان نایب قهرمانی را به دست آورد.

جلیلی با تقدیر از عملکرد درخشان بازیکنان تیم فونیکس یادآور شد: در این مسابقات، عسل حیدری از تیم فونیکس قم به عنوان بهترین بازیکن مسابقات و همچنین خانم گل رقابت‌ها شناخته شد و نقش بسزایی در موفقیت‌های تیم خود داشت.

وی در ادامه با معرفی اعضای این تیم عنوان کرد: این افتخارآفرینان عبارتند از: صبا ایاز، سارا ستاریان، ملیکا موسوی، متین صیاد، فائزه مدبر، هلیا سوهانی، نیایش باقریان، عسل حیدری، آذین قارونی و مرضیه قندی.

رئیس هیات اسکیت قم در پایان تأکید کرد: این موفقیت در تاریخ تیم اسکیت اینلاین هاکی بانوان فونیکس قم به عنوان دستاوردی مهم ثبت خواهد شد و نشان از تلاش و پشتکار بازیکنان و کادر فنی این تیم دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha