• دوشنبه / ۱۲ آبان ۱۴۰۴ / ۰۸:۳۱
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404081206876
  • خبرنگار : 90111

بایرن تسلیم رئال نمی‌شود

بایرن تسلیم رئال نمی‌شود

بایرن قصد دارد قرارداد بازیکن فرانسوی‌اش را تمدید کند و با این کار مانع حضورش در رئال مادرید شود.

به گزارش ایسنا، مدیریت باشگاه بایرن مونیخ برابر رئال مادرید کوتاه نمی‌آید و اجازه انتقال دایوت اوپامکانو، مدافع باتجربه فرانسوی‌اش، به جمع قوهای سپید را نخواهد داد.

قرارداد اوپامکانو با بایرن مونیخ در پایان فصل جاری به پایان می‌رسد و او در صورت تمدیدنشدن قراردادش می‌تواند به صورت رایگان بایرن ترک کند. بایرن مونیخ در تلاش برای تمدید قرارداد اوپامکانو است. گزارش‌های رسانه‌ای پیش از این از بن‌بست مذاکرات بین اوپامکانو و بایرن مونیخ بر سر قرارداد جدید حکایت داشتند. این گزارش‌ها نشان می‌دادند بایرن مونیخ از پاسخگویی به درخواست‌های مالی بازیکن فرانسوی برای تمدید قرارداد خودداری می‌کند.

رئال مادرید بزرگ‌ترین بهره‌بردار از رفتن احتمالی اوپامکانو از بایرن خواهد بود؛ چرا که سخت به جذب این مدافع باتجربه علاقه دارد ولی سران باشگاه مونیخی در این پرونده تسلیم نمی‌شود.

فلوریان پلتنبرگ، روزنامه‌نگار معتبر اخبار فوتبال آلمان، از قول مکس ابرل، مدیر ورزشی باشگاه بایرن مونیخ، نقل کرده است باشگاه به نگه‌داشتن اوپامکانو اصرار دارد. ابرل گفت: اوپامکانو به یکی از بهترین مدافعان مرکزی جهان تبدیل شده است. او دوره‌ای را که در آن برخی اشتباه‌ها از او سر می‌زدند پشت سر گذاشته است. ما همه تلاش خود را خواهیم کرد تا مطمئن شویم او ماندگار خواهد شد.

ماه‌های پیش رو به این سؤال پاسخ خواهند داد که سرنوشت اوپامکانو چه خواهد شد؛ چرا که لیورپول هم به جذب این مدافع فرانسوی علاقه نشان داده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha