محمود محمودی ۱۸ تیر در حاشیه مراسم واگذاری پنلهای خورشیدی به عشایر استان اظهار کرد: این پنلها قابل حمل هستند و این ویژگی جابجایی آنها را برای عشایر ممکن می کند و می توانند از انرژی تولیدی توسط این پنل های ۱۰۰ وات برای روشنایی و شارژ تلفن همراه یا تجهیزات آموزشی استفاده کنند. باطری این پنل ها لیتیومی است و قابلیت ذخیره سازی حداقل ۵۷۰ ولت آمپر ساعت برق را دارا هستند.
به گفته وی، شرکت توانیر ۹۰ درصد اعتبار لازم برای این پنلها را تامین کرده و ۱۰ درصد مابقی توسط عشایر پرداخت شده است. این پنل ها در قالب برنامه حمایتی دولت به عشایر واگذار می شود.
وی همچنین از پیش بینی ارائه تسهیلات برای نصب و بهرهبرداری از این پنل ها نیز خبر داد و افزود: هدف اصلی از این اقدام، فراهم کردن برق مطمئن برای عشایر و کمک به حفظ محیط زیست است.
وی استان مرکزی را دارای ظرفیت های قابل توجه در حوزه بهره برداری از انرژی خورشیدی دانست و با تاکید بر اینکه استفاده از پنلهای خورشیدی یک گام مؤثر در توسعه پایدار محسوب میشود، اظهار کرد: بخشی از نهضت ملی توسعه نیروگاههای خورشیدی، استفاده عشایر از پنل های خورشیدی است که با همکاری نهادهای مرتبط اجرایی می شود و یک گام موثر در تحقق عدالت در دسترسی به انرژی برای جامعه عشایری است.
انتهای پیام
نظرات