• چهارشنبه / ۱۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404041810887
  • خبرنگار : 50037

معاون محیط زیست انسانی استان:

هوای نهاوند برای گروه‌های حساس ناسالم شد/ هوای همدان سالم است

هوای نهاوند برای گروه‌های حساس ناسالم شد/ هوای همدان سالم است

ایسنا/همدان معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست همدان از ناسالم بودن هوای نهاوند برای گروه‌های حساس خبر داد.

سیدعادل عربی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: نهاوند با عدد شاخص کلی ۱۰۳ حدود سه واحد از شاخص کیفیت هوای سالم بالاتر بوده و با توجه به این شاخص هوای آن برای گروه‌های حساس جامعه ناسالم است.

وی افزود: در حال حاضر کیفیت هوای استان همدان در همه شهرستانها غیر از شهرستان نهاوند سالم و یا پاک است ضمن اینکه شاخص کیفیت هوای شهر همدان در این ایام سالم بود و شاخص کیفیت آن بالاتر از سالم نرفت.

وی شاخص کیفیت فعلی هوای شهرستان‌هایی چون فامنین و بهار را پاک دانست و افزود: خوشبختانه در این پدیده گرد و غبار که در کشور حاکم بود استان همدان این بار تاثیر کمی از این امر داشت و خیلی محدود و تنها در ساعاتی با پدیده گرد و غبار مواجه شد.

عربی ادامه داد: در این پدیده گرد و غبار چند روزه سطح کشور برخی از شهرهای همدان شامل نهاوند و کبودراهنگ  در دو سه روز گذشته خیلی محدود و ساعتی دارای غبار رقیق بودند و  شاخص کیفیت هوای آنها میانگین بین ۱۰۳ تا ۱۱۰ بود و عدد  شاخص کلی آنها بالاتر از ۱۱۰ نرفت.

وی با بیان اینکه شهر همدان در این ایام شاخص کیفیت هوای آن سالم بوده است، تصریح کرد: توده گرد و غبار چند روزه‌ای که در تهران، قزوین و البرز حاکم شده منبع آن داخلی بوده و اثر آن به همدان نرسید و محدوده  استانهایی چون تهران، البرز و قزوین را تحت تاثیر قرار داده چرا که اگر منبع این گرد و غبار خارجی می‌شد به‌طور قطع ابتدای امر شهرها و استان‌های غربی کشور از جمله همدان درگیر این گردو غبار می‌شدند.

عربی با اشاره به گرد و غبار محدود و ساعتی شهرستان‌هایی چون کبودراهنگ در روزهای گذشته، افزود: کبودراهنگ یکی از کانون‌های مولد گرد و غبار استان بوده و با کوچک‌ترین وزش باد خاک از زمین بلند شده و آلودگی ایجاد می‌کند که همین امر موجب گرد و غبار محدود و ساعتی این شهرستان به دلیل وزش باد در این دو و یا سه روز گذشته بوده است.

به گزارش ایسنا، شاخص کیفیت هوا معیاری برای تعیین روزانه آلاینده‌های جوی و میزان ارتباط آن با سطوح سلامت افراد است که به ترتیب از صفر تا ۵۰ در شرایط پاک یا سبز، ۵۱ تا ۱۰۰در شرایط سالم یا زرد، ۱۰۱ تا ۱۵۰ در شرایط ناسالم برای گروه حساس یا نارنجی، ۱۵۱ تا ۲۰۰در شرایط ناسالم برای همه یا قرمز، ۲۰۱ تا ۳۰۰ در شرایط بسیار ناسالم یا بنفش و ۳۰۱ تا ۵۰۰ در شرایط خطرناک یا ارغوانی تعیین شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha