• چهارشنبه / ۳۰ مهر ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۶
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404073019347
  • خبرنگار : 50239

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان:

احیای نقش تولیدی روستاها با اجرای طرح مولدسازی روستاها محقق می‌شود

احیای نقش تولیدی روستاها با اجرای طرح مولدسازی روستاها محقق می‌شود

ایسنا/همدان  رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با  تشریح یکی از اقدامات شاخص استان در راستای نقشه راه ۴۰ ساله کشاورزی، گفت: احیای نقش تولیدی روستاها با اجرای طرح مولد سازی روستاها محقق می‌شود.

رضا بهراملو چهارشنبه ۳۰ مهر در جلسه شورای هماهنگی سازمان جهادکشاورزی استان همدان، افزود: در گذشته روستا محل تولید بود، اما متأسفانه امروز روستاها برای گوشت، مرغ و نان هم نیازمند شهر شده‌اند و ما در تلاشیم تا روستاها را به جایگاه اصلی خود یعنی محل تولید بازگردانیم.

وی خاطرنشان کرد: این طرح در چهار محور اصلی تعریف شده است که به دنبال بازگشت خودکفایی در سطح روستا است که شامل دامداری‌های روستایی، گلخانه‌های کوچک مقیاس روستایی، صنایع کوچک روستایی و روستا بازار است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی همدان، بر لزوم حمایت بانک‌ها و بنیاد علوی برای اعطای تسهیلات هدفمند بر اساس قانون و فن‌محور بودن طرح تأکید کرد و گفت: در راستای این طرح، اجرای طرح آسیاب در روستا مطرح شد تا کشاورز بتواند بخشی از گندم تولیدی خود را در همان روستا آرد کرده و نان کامل تولید کند.

وی با اشاره به اینکه امسال حدود ۳۷۶ هزار تن گندم از کشاورزان استان خریداری شده است، اظهار کرد: این نشان می‌دهد که با وجود چالش‌ها، با همین سرعت به سمت حفظ و ثبات حرکت خواهیم کرد و به کشاورزان اطمینان می‌دهیم که مطالبات آن‌ها پیگیری می‌شود.

امنیت غذایی کشور در گرو همکاری همه ارکان کشاورزی است 

عباس صوفی، نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی گفت: امنیت غذایی کشور در گرو همکاری همه ارکان کشاورزی است و باید برای دستیابی به این مهم  بر توسعه صنایع تبدیلی تمرکز کرد. 

وی با اشاره به کسب مقام اول جهاد کشاورزی استان، ضمن تبریک به کشاورزان و دست‌اندرکاران، تأکید کرد که دستیابی به این موفقیت جز با اتحاد و همکاری تمام ارکان حوزه کشاورزی میسر نمی‌شود. 

وی امنیت غذایی کشور را اصلی‌ترین دغدغه دانست و یادآور شد: سازمان ملل نیز بر لزوم دو برابر شدن تولیدات کشاورزی تا سال ۲۰۵۰ تأکید کرده است.  

صوفی با اشاره به درس‌های جنگ ۱۲ روزه، اهمیت مقوله امنیت غذایی را در امنیت ملی کشور غیرقابل انکار خواند.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نمایندگان مجلس موظف به شنیدن صدای مؤثرین و بدنه جامعه هستند، خاطرنشان کرد: اگر ما می‌خواهیم قوانین خوب و مؤثری در کشور تصویب کنیم، باید با بدنه جامعه ارتباط داشته باشیم؛ با کسانی که در کف جامعه زحمت می‌کشند. 

وی با بیان اینکه نمایندگان در مجلس باید حرف کشاورزان، دامداران و فعالان صنایع تبدیلی را بشنوند، زیرا این دیدگاه‌ها در تصویب قوانین مؤثر هستند، مهم‌ترین چالش حال حاضر کشاورزی در سطح دنیا و ایران را موضوع «آب» دانست و از فعالیت یک گروه تخصصی در جهاد کشاورزی استان برای مدیریت این چالش تقدیر کرد. 

صوفی با اشاره به اینکه اجرای الزامات برنامه توسعه هفتم در حوزه کشاورزی حیاتی است تا به رشدهشت درصدی مدنظر رهبری دست یابیم، درباره الگوی کشت تأکید کرد: این یک الزام منطقی است که هم سود کشاورز و هم منافع ملی را تأمین می‌کند.  

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کشاورزان از اجرای الگوی کشت نترسند، بلکه باید در کنار توجیه، کمک‌های لازم برای اجرای آن فراهم شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha