• چهارشنبه / ۱۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۴
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404041810900
  • خبرنگار : 51012

دانشگاه صنعتی اصفهان، پنجمین دانشگاه برتر ایران در رتبه‌بندی جهانی QS۲۰۲۶

دانشگاه صنعتی اصفهان، پنجمین دانشگاه برتر ایران در رتبه‌بندی جهانی QS۲۰۲۶

ایسنا/اصفهان رتبه‌بندی بین‌المللی QS در ۲۰۲۶، جایگاه دانشگاه‌های ایران در میان برترین‌های جهان را مشخص کرد که بر این اساس، ۱۱ دانشگاه ایرانی در این نظام رتبه‌بندی حضور یافته‌اند و دانشگاه صنعتی اصفهان با کسب رتبه ۵۷۱، در میان پنج دانشگاه برتر کشور قرار گرفت.

براساس رتبه‌بندی سال ۲۰۲۶ نظام رتبه‌بندی بین‌المللی کیواس، دانشگاه صنعتی اصفهان با رتبه جهانی ۵۷۱، پس از دانشگاه‌های تهران، صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر و علم و صنعت ایران، در رتبه پنجمین دانشگاه برتر ایران قرار گرفته است.

در رتبه‌بندی QS۲۰۲۶، تعداد ۱۱ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران حضور دارند که دانشگاه تهران با رتبه ۳۲۲، دانشگاه اول ایران است و دانشگاه‌های صنعتی شریف با رتبه ۳۷۵، صنعتی امیرکبیر با رتبه ۴۵۶، علم و صنعت ایران با رتبه ۴۹۶ و صنعتی اصفهان با رتبه ۵۷۱ به ترتیب رتبه اول تا پنجم ایران را کسب کرده‌اند، همچنین دانشگاه‌های تبریز با رتبه ۵۷۸، شیراز با رتبه ۷۰۱-۷۱۰، شهید بهشتی با رتبه ۷۴۱-۷۵۰، فردوسی مشهد با رتبه ۹۵۱-۱۰۰۰، اصفهان با رتبه ۱۰۰۱-۱۲۰۰ و دانشگاه آزاد اسلامی با رتبه ۱۲۰۱-۱۴۰۰ دیگر دانشگاه‌های حاضر در این رتبه‌بندی هستند.

رتبه‌بندی کیو.اس توسط مؤسسه کاکارلی سیموندز در کشور انگلستان انجام می‌گیرد و عملاً از سال ۲۰۱۰ به‌صورت مستقل، دانشگاه‌های دنیا را مورد ارزیابی قرار می‌دهد.

داده‌ها و اطلاعات انتشارات علمی دانشگاه‌ها در این رتبه‌بندی از پایگاه استنادی اسکوپوس (Scopus) در بازه زمانی پنج ساله و استنادات در بازه زمانی شش ساله محاسبه می‌شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، شاخص‌های مورد استفاده در رتبه‌بندی جهانی QS۲۰۲۶ در پنج بخش پژوهش با وزن ۵۰ درصد، اشتغال‌پذیری با وزن ۲۰ درصد، مشارکت جهانی با وزن ۱۵ درصد، تجربه یادگیری با وزن ۱۰ درصد و پایداری با وزن ۵ درصد، به رتبه‌بندی دانشگاه‌های مورد نظر می‌پردازد.

در این شاخص‌ها، شهرت علمی، ارزیابی کارفرمایان، نسبت هیئت علمی به دانشجو، میزان استناد به اعضای هیئت علمی، نسبت استادان بین‌المللی، نسبت دانشجویان بین‌المللی، شبکه پژوهش بین‌المللی، اشتغال فارغ‌التحصیلان و پایداری مورد بررسی قرار گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha