یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم با حضور نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت با افزایش ۲۶۰ درصدی اعتبارات راهداری استان، اجرای پروژههای زیرساختی مانند راه روستای «عدور» (به طول ۴ کیلومتر) را در دستور کار دارد تا با رفع بنبستهای ارتباطی، جهشی در تولید، توسعه، سرمایهگذاری اقتصاد و درآمد مردم ایجاد شود.
وی افزود: همانطور که در مسیر حرکت به این منطقه مشاهده کردید، اینجا یکی از محرومترین و دورافتادهترین نقاط استان کهگیلویه و بویراحمد است بنابراین دولت و مدیریت استان با عزمی راسخ، برنامههای محرومیتزدایی را در دستور کار خود قرار داده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: همانگونه که رئیسجمهور تأکید داشتند این دولت آمده است تا صدای کسانی که صدای آنها شنیده نشده را بشنود، برای رفع مشکلات مناطق محروم اقدام کند.
رحمانی ضمن تشکر از همه کسانی که در به ثمر رسیدن این پروژه تلاش کردند، تصریح کرد: از مردم فهیم منطقه که با همراهی و همدلی خود زمینه اجرای این پروژه را فراهم کردند، تا مسئولان راهداری، وزارت راه و شهرسازی، نماینده مجلس، معاون هماهنگی عمرانی استانداری و همه کسانی که با پیگیریهای مستمر، تخصیص اعتبار و اجرای این پروژه را ممکن ساختند تشکر میکنم.
وی بر اهمیت توسعه راهها در رفع محرومیتزدایی تأکید کرد و ادامه داد: توسعه شبکه راههای روستایی و ارتباطی از اولویتهای اصلی دولت چهاردهم و مجموعه مدیریت استان است. خوشبختانه پروژههایی که امروز کلنگزنی میشوند یا در دست اجرا هستند، بخشی از برنامههای پایانی برای تکمیل شبکه راههای استان و رفع محرومیتهای زیرساختی است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به کلنگزنی راه روستای «عدور» عنوان کرد: یکی از نقاط عطف این سفر، آغاز عملیات اجرایی پروژه راه روستای عدور بود، این پروژه با طول چهار کیلومتر و اعتبار اولیه ۵۷ میلیارد تومان، یکی از پروژههای کلیدی برای رفع محرومیت این منطقه محسوب میشود.
رحمانی تاکید کرد: احداث این مسیر چهار کیلومتر به سمت استان چهارمحال و بختیاری نهتنها بنبست ارتباطی این منطقه را برطرف میکند، بلکه گشایشی در مسیر تولید، سرمایهگذاری و بهبود معیشت مردم ایجاد خواهد کرد.
وی بر جذب اعتبار و پیشرفت پروژهها تاکید و اظهار کرد: عزم خود را جزم کردیم تا جایی که امکانات کشور اجازه دهد از اعتبارات استانی و ملی برای به سرانجام رسیدن این پروژه استفاده کنیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: سال گذشته، اعتبار اولیه حوزه راهداری استان ۵۴۰ میلیارد تومان بود، اما با همت دولت و نگاه محرومیتزدایی، این رقم به بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت که رشد قابلتوجه ۲۶۰ درصدی داشته است.
رحمانی با بیان اینکه برای سال جاری نیز برنامهریزی کردهایم تا با جذب حداقل سه هزار میلیارد تومان اعتبار، گامهای بلندتری در توسعه راههای استان برداریم، عنوان کرد: از پیمانکار میخواهم که با جدیت تمام، اجرای این پروژه را تا قبل از فرارسیدن فصل سرما و بارندگیها به پایان برساند تا مردم عزیز منطقه در ترددهای خود با مشکل مواجه نشوند.
وی بیان کرد: امیدوارم با همدلی و همکاریهای بیشتر، شاهد پیشرفت روزافزون منطقه سیلاب و کلوار مارگون و تمامی نقاط محروم استان باشیم و برکات بهرهبرداری از پروژهها در زندگی مردم نمایان شود.
همچنین محمد بهرامی نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه شرایط کار از لحاظ دسترسی و هزینهها در منطقه محروم «سیلاب و کلوار» سخت است، گفت: از اداره کل راهداری و پیمانکار انتظار داریم که پروژه «عدور به گردنه لرکش» طبق برنامه زمانبندی شده افتتاح و بهرهبرداری برسد.
حمیدرضا پیمانجو، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در ادامه گفت: پروژه ایمن سازی و روکش آسفالت جاده «عدور به گردنه لرکش» دهستان سیلاب و کلوار شهرستان مارگون قرار است ۱۲ ماهه از محل اعتبارات ملی سازمان راهداری و سایر ردیفها تکمیل و بهرهبرداری برسد.
وی افزود: این جاده به لحاظ ارتباطات و مراوداتی که بین استان کهگیلویه و بویراحمد و شهرستان لرگان استان چهارمحال و بختیاری وجود داشته در فصل پاییز و زمستان و بارشها باعث مشکلاتی برای مردم این منطقه میشد که با بهرهبرداری از آن منطقه سیلاب کلوار و شاه غالب در این استان به شهرستان لردگان متصل میشوند.
به گزارش ایسنا، عیسی شهامت، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: چنین پروژههایی با همت دسته جمعی و هم افزایی مدیریت استان و نمایندگان اجرا میشود.
انتهای پیام
نظرات