جعفر مردانی امروز ۱۹ تیر در جلسه مشترک شورای اداری چهارمحال و بختیاری و شهرستان فلارد اظهار کرد: شهرستان فلارد، به واسطه تلاشها و پیگیریهای نماینده مجلس، رشد ۷۵ درصدی اعتبارات تملک دارایی در سال جاری نسبت به سال گذشته بوده است که امیدواریم با این روند، این شهرستان با شتاب بیشتری در مسیر توسعه و پیشرفت قرار گیرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: مسئولیت در نظام جمهوری اسلامی ایران، توفیقی الهی و امانتی ارزشمند است که به ما سپرده میشود، تمامی مدیران استانی، شهرستانی، فرمانداران و بخشداران موظفند با تمام توان، بیمنت و با پاسخگویی به مطالبات بهحق مردم، در راستای جلب رضایت آنها تلاش کنند، هرگونه کوتاهی یا کمکاری در این مسیر قابل پذیرش نیست، مدیران باید با خدمتگزاری صادقانه، در جهت تحقق ارزشهای انقلاب اسلامی و خدمت به مردم استان گام بردارند.
مردانی تصریح کرد: این روزها که متعلق به سرور و سالار شهیدان، امام حسین (ع) است، جامعه ما سرشار از عطر معنویت محرم و پیامهای جاودانه حماسه عاشورا شده است، مکتب عاشورا، مکتب ایستادگی در برابر ظلم و فداکاری برای عدالت است، محرم فرهنگی زنده و پویاست که همواره الهامبخش ملت ایران در مواجهه با بحرانها و تهدیدات بوده و درسهای شجاعت، مقاومت، ایستادگی و اخلاق را به ما میآموزد.
مردانی خاطرنشان کرد: در برابر تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار، این مردم بودند که با حمایت قاطع خود از نظام و پشتیبانی از ولایت فقیه ایستادگی کردند، این امر، وظیفه ما را سنگینتر میکند تا با تمام توان، خدمتی بیمنت و صادقانه به مردم شریف استان ارائه دهیم.
وی در ادامه با اشاره به تصویب ۷۳ مصوبه برای شهرستان فلارد، تصریح کرد: این مصوبات، باید در زمان مقرر بهطور کامل اجرایی و عملیاتی شود، چرا که یکی از معیارهای اصلی ارزیابی عملکرد مدیران استانی، فرمانداران و بخشداران، پیگیری و اجرای این مصوبات است، مدیران استانی و فرمانداران باید از مدیران شهرستانی نیز بخواهند که این موضوع را با جدیت پیگیری و مطالبه کنند تا این مصوبات به نتیجه برسند.
مردانی ادامه داد: شهرستان فلارد از ظرفیتها، پتانسیلها و مزیتهای توسعهای فراوانی برخوردار است که میتواند به رشد و پیشرفت منطقه کمک کند.
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: جاذبههای گردشگری، یکی از پتانسیلهای عظیم این منطقه است، همچنین این شهرستان دارای پتاسیلهایی از جمله کشاورزی، دامداری، دامپروری و استقرار صنایع پتروشیمی نیز بوده، وجود پارک جنگلی پروز و جنگلهای بلوط نیز میتواند بستر مناسبی برای توسعه اکوتوریسم فراهم کند، با ایجاد و توسعه زیرساختهای لازم، این ظرفیتها میتوانند بهعنوان جاذبههای برجسته گردشگری مطرح شوند.
وی بیان کرد: مناطق ییلاقی و جنگلی مانند منطقه امامزاده حسن، ظرفیت بالایی برای توسعه گردشگری روستایی و طبیعتگردی دارند، با توجه به زیرساختهای موجود، ما مسئولان باید شرایط لازم را فراهم کنیم تا گردشگری و طبیعتگردی در این منطقه تقویت شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری در خصوص پروژه قرح به گوشکی، توضیح داد: برای این پروژه تخصیص ۳۰۰ میلیارد تومانی نیاز است و با پیگیریهای لازم، عملیات اجرایی هفت کیلومتر اول این پروژه از ۲۰ مرداد و قطعه دوم به طول ۱۰ کیلومتر از ۲۰ شهریور آغاز خواهد شد.
وی بیان کرد: شهرستان فلارد با چالشها و کمبودهایی در حوزههای زیرساختی، حملونقل، اشتغال و امکانات ورزشی مواجه است، بنابراین باید این مسائل در جلسات با حضور مدیران بهصورت جدی مورد توجه قرار گرفته و برای حل آنها تمهیداتی اندیشیده شود.
انتهای پیام
نظرات