• پنجشنبه / ۱۹ تیر ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۶
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404041911700
  • خبرنگار : 50181

معاون صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت عنوان کرد

هدف‌گذاری برای ایجاد ۲۸ هزار تخت خوابگاهی مجردی و ۲۰۰۰ سوئیت متاهلی

هدف‌گذاری برای ایجاد ۲۸ هزار تخت خوابگاهی مجردی و ۲۰۰۰ سوئیت متاهلی

ایسنا/کرمانشاه معاون صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت گفت: برنامه داریم تا پایان دولت فعلی، ۲۸ هزار تخت دانشجویی مجردی و دو هزار سوئیت متاهلی اضافه کنیم.

دکتر حمید رئیسی، امروز(۱۹ تیر) در کرمانشاه در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت کنونی خوابگاه‌های دانشجویی وزارت بهداشت، اظهار کرد: در حال حاضر ۲۷۴ هزار دانشجو در تمامی مجموعه‌های دانشگاهی وابسته به وزارت بهداشت داریم که از این تعداد ۴۴ هزار نفر متاهل هستند.

وی تعداد تخت‌های خوابگاهی مجردی که در اختیار دانشجویان وزارت بهداشت قرار دارد را نزدیک به ۹۴ هزار تخت اعلام کرد و افزود: این تعداد شامل ۷۲ هزار تخت در مراکز ملکی و ۲۲ هزار تخت در مراکز استیجاری است.

به گفته معاون صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، ۱۲۰۰ سوئیت نیز به عنوان خوابگاه متاهلی در اختیار دانشجویان وابسته به وزارت بهداشت است.

رئیسی افزود: این تعداد تخت خوابگاهی خصوصا در بخش خوابگاه دانشجویان متاهلی جوابگو نبوده و کمبود مشهود است.

وی خاطرنشان کرد: تخت‌های خوابگاهی که در اختیار داریم در حدود ۶۰۰ ساختمان خوابگاهی واقع شده که حدود ۶۰ درصد از این ساختمان‌ها قدمت بالای ۳۰ سال داشته و مستهلک هستند.

معاون صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت با بیان اینکه برنامه‌های مفصلی برای جایگزینی ساختمان‌های فرسوده و احداث ساختمان‌های خوابگاهی جدید در دستور کار داریم، یادآور شد: اجرای این برنامه‌ها منوط به تامین اعتبار است.

رئیسی ادامه داد: بنا داریم در صورت تامین اعتبار، تا پایان دولت اول دکتر پزشکیان ۲۸ هزار تخت خوابگاهی مجردی و دو هزار سوئیت متاهی به ظرفیت خوابگاه‌های وابسته به وزارت بهداشت اضافه کنیم.

وی با تاکید بر اینکه در کرمانشاه نیز شرایط مشابه کشور بوده و کمبود و مستهلک بودن خوابگاه‌ها وجود دارد، گفت: برای افزایش نزدیک به سه هزار تخت خوابگاهی در کرمانشاه نیز برنامه داریم، به عبارتی سهم کرمانشاه از تخت‌های خوابگاهی که قرار است اضافه شود حدود سه هزار تخت است.

رئیسی از خوابگاه ۶۰۰ نفره‌ای که در کرمانشاه در دست احداث است یاد کرد که حدود ۷۵ تا ۸۰ درصد پیشرفت دارد و اظهار کرد: بنا داریم این خوابگاه را امسال به بهره‌برداری برسانیم.

وی همچنین از برنامه‌ریزی برای احداث سه خوابگاه ۶۰۰ نفره دیگر در کرمانشاه و خوابگاه‌هایی برای مراکز اقماری دیگر در سطح استان خبر داد که مستلزم تامین اعتبار است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha