• پنجشنبه / ۱۹ تیر ۱۴۰۴ / ۱۸:۴۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404041911783
  • خبرنگار : 50199

استاندار مازندران:

۷۰ درصد مشکلات پسماند قائمشهر تا پایان امسال حل می‌شود

۷۰ درصد مشکلات پسماند قائمشهر تا پایان امسال حل می‌شود

ایسنا/مازندران استاندار مازندران به چالش پسماند در سطح استان به ویژه به شهرستان قائمشهر اشاره کرد و گفت: پسماند همچنان یکی از ابرچالش‌های شهرستان قائم‌شهر است، این نوید داده می‌شود که تا پایان امسال، ۷۰ درصد از مشکلات حوزه زباله در منطقه مرتفع خواهد شد.

مهدی یونسی رستمی پنج‌شنبه ۱۹ تیر در جریان بازدید از پروژه‌های نیمه تمام قائمشهر اظهار کرد: براساس گزارش مسئولان امور شهری، سرمایه‌گذار پروژه ساماندهی پسماند در قائمشهر وارد عمل شده، طی پنج ماه آینده، خط پردازش زباله مدرن در این شهرستان آغاز به‌کار خواهد کرد.

وی درباره احیای نساجی مازندران در قائمشهر گفت: این پروژه نیازمند حمایت مسئولان و ‌نمایندگان است تا نساجی مازندران به اشتغال پایدار برسد.

استاندار مازندران با تاکید بر اینکه مشکل نساجی مازندران نیازمند سرمایه در گردش و بازاریابی است، گفت: با ارتباطی که بین آموزش وپرورش، علوم‌پزشکی و نساجی مازندران ایجاد می‌شود مشکل بازاریابی حل خواهد شد.

 در ادامه بازدید استاندار مازندران به طرح‌های نیمه تمام عمرانی، فرهنگی، صنعتی و غیره در قائمشهر، برخی نارسایی‌ها و مشکلات زیرساختی شناسایی شد که مقرر شد با اعطای تسهیلات لازم، بخشی از این مسائل برطرف شود.

۷۰ درصد مشکلات پسماند قائمشهر تا پایان امسال حل می‌شود

در همین راستا، یونسی رستمی در بررسی وضعیت دانشگاه پیام نور قائمشهر، اظهار کرد: برای پایان دادن به وضعیت استیجاری دانشگاه پیام‌نور قائم‌شهر، تصمیم بر آن شد که حداقل یک طبقه از ساختمان این دانشگاه هرچه سریع‌تر تکمیل شود تا این مرکز آموزشی بتواند به فضای ملکی خود منتقل شود.

استاندار مازندران افزود: همچنین موضوع تجمیع پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان قائم‌شهر نیز به عنوان یکی از برنامه‌های جدی در دستور کار قرار دارد.

یونسی رستمی در پیگیری پروژه‌های عمرانی شهرستان قائمشهر، از تقاطع الغدیر بازدید کرد و گفت: لازم است با هماهنگی و تلاش نمایندگان و فرماندار، وضعیت این پروژه به صورت جدی در نشست با وزیر راه و شهرسازی پیگیری شود تا روند اجرایی آن سرعت یابد.

قطعی برق، مشکل نساجی مازندران

در ادامه بازدید استاندار از نساجی مازندران در قائمشهر، صفدر گراییلی، مدیرعامل نساجی مازندران در این بازدید گفت: راندمان تولید در بخش بافندگی به ۸۵ درصد رسیده و بخش ریسندگی نیز با ظرفیت کامل در حال فعالیت است. در حال حاضر مشکلی در تولید وجود ندارد، اما موضوع بازاریابی با چالش‌هایی مواجه شده است.

وی افزود: نساجی ما کارخانه‌ای زنده و فعال است و قطعی برق آسیب جدی به روند تولید وارد می‌کند. درخواست ما این است که حداقل تا ۲۰ روز در ماه برق واحد قطع نشود.

گراییلی همچنین با اشاره به همکاری تأمین اجتماعی، عنوان کرد: پس از جنگ ۱۲ روزه، تأمین اجتماعی ۳ ماه تنفس به مجموعه داده تا بتوانیم شرایط را مدیریت کنیم.

او با تأکید بر پرداخت به‌موقع حقوق‌ها گفت: در حال حاضر هیچ حقوق معوقه‌ای وجود ندارد و پرداخت حقوق کارکنان حتی چند روز زودتر از موعد انجام می‌شود. تنها چالش موجود، پاس نشدن چک‌های برخی بازاریان بوده که از ما فرصت خواسته‌اند و تلاش کردیم تا پرداختی‌ها با مشکل مواجه نشود.

۷۰ درصد مشکلات پسماند قائمشهر تا پایان امسال حل می‌شود

مدیرعامل نساجی مازندران از توسعه ماشین‌آلات خبر داد و گفت: با راه‌اندازی بخش بسته‌بندی در داخل کارخانه و حذف ارسال محصولات به شهرهایی نظیر اصفهان و کاشان، هزینه‌های بسته‌بندی تا ۱۰ درصد کاهش یافته است.

کاهش گره ترافیکی در قائمشهر

عمران عباسی، نماینده مردم قائم‌شهر در مجلس شورای اسلامی نیز به رفع گره ترافیکی در این شهرستان اشاره کرد و گفت: پروژه‌هایی باید تعریف شود تا شهروندان منتفع شوند. تقاطع الغدیر طرح عمرانی برای رفاه حال مسافران است.

۷۰ درصد مشکلات پسماند قائمشهر تا پایان امسال حل می‌شود

نماینده قائم‌شهر در مجلس شورای اسلامی در بحث ‌تکمیل ساختمان دانشگاه پیام‌نور گفت: دانشگاه پیام نور از ساختمان استیجاری استفاده می‌کند لازم است از خانه به دوشی رها شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha