به گزارش ایسنا، منابع آگاه اظهار کردند: این غول مخابراتی چینی با مشتریان احتمالی در امارات عربی متحده، عربستان سعودی و تایلند در مورد خرید نسل قدیمی تراشههای هوش مصنوعی «آسند ۹۱۰ بی»، تماس گرفته است.
قدرتمندترین رقیب چینی تراشه سازان آمریکایی، فروش هزاران تراشه را عرضه کرده، اما رقم دقیق هنوز مشخص نیست.
به گفته منابع آگاه، هیچ قراردادی هنوز نهایی نشده و طرفین در امارات عربی متحده، علاقه ای نشان نداده اند و وضعیت مذاکرات در تایلند نامعلوم نیست.
گفته می شود هواوی تلاش کرده مشتریانش را با امکان دسترسی از راه دور به سیستم هوش مصنوعی مستقر در چین «کلود ماتریکس ۳۸۴» که با تراشههای پیشرفته تر هواوی ساخته شده، جذب کند. این تراشهها به دلیل عرضه محدود، هنوز برای صادرات آماده نیستند.
خاورمیانه به عنوان یک بازار پررونق برای تراشههای هوش مصنوعی ظاهر شده و چندین شرکت فناوری آمریکایی مانند انویدیا، قراردادهایی را اعلام کرده اند.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در سفر ماه مه به عربستان سعودی، حدود ۶۰۰ میلیارد دلار تعهد از عربستان سعودی برای شرکتهای آمریکایی گرفت.
هواوی به فروش تراشه ۹۱۰ سی به شرکت های چینی متمرکز شده است که به تراشههای آمریکایی دسترسی ندارند. این محصول، پیشرفته ترین تراشه هوش مصنوعی این شرکت است.
بر اساس گزارش رویترز، دولت های متعدد آمریکا با اشاره به این نگرانی که فناوری تراشه پیشرفته آمریکایی ممکن است برای تحکیم ارتش چین استفاده شود، تلاش کرده اند دسترسی چین به فناوری پیشرفته آمریکایی را محدود کنند.
سخنگوی انویدیا گفت: با کنترل های صادراتی فعلی، ما عملا از بازار دیتاسنتر چین بیرون رانده شده ایم و رقبایی نظیر هواوی در آنجا خدمات رسانی دارند.
انتهای پیام
نظرات