• شنبه / ۲۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۹
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404042112594
  • منبع : نمایندگی اردبیل

سرپرست دانشگاه علمی و کاربردی استان اردبیل:

دانشگاه‌های مهارت‌محور می‌توانند نیروی کارآمد تربیت کنند

دانشگاه‌های مهارت‌محور می‌توانند نیروی کارآمد تربیت کنند

ایسنا/اردبیل سرپرست دانشگاه علمی و کاربردی استان اردبیل گفت: هدایت دانشجویان به دانشگاه‌های مهارت محور می‌تواند منجر به تربیت نیروی کارآمد شود.

کیومرث سفیدی ۲۱ تیر در دیدار با مدیر کل آموزش و پرورش استان اردبیل با تاکید بر نقش آموزش‌های مهارتی بر توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار افزود: هدایت دانشجویان به دانشگاه های مهارت محور می‌تواند منجر به تربیت نیروی کارآمد شود.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل با تشریح و تبیین آموزش‌های مهارتی توسط این دانشگاه، برای هرگونه تعامل و همکاری در راستای ارائه مشاوره به خانواده‌ها و هدایت تحصیلی دانش آموزان اعلام آمادگی کرد.

وی افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی متولی آموزش های عالی مهارتی در کشور است و تفاوت آن با سایر دانشگاه های نظری در نوع آموزش است که در این دانشگاه بدون تداخل با سیستم های تئوری محور، با تعریف و تدوین رشته شغل ها بر اساس نیازسنجی جامعه، آموزش ها به اشتغال ختم می شود.

سفیدی به اجرای طرح مدرسه کار تابستانه اشاره کرد و گفت: با اجرای این طرح، علاوه بر پرکردن اوقات فراغت دانش آموزان و دانشجویان در تابستان، بسترهای مستعدی بمنظور سوق دادن جوانان به سمت آموزش های مهارتی و در نهایت یادگیری یک شغل و اشتغال به کار آنان فراهم می آید.

وی همچنین با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی بعنوان دبیرخانه کارگروه اشتغال در استان می باشد، تصریح کرد: این دانشگاه حلقه اتصال بین نیروی کار و تحصیلات دانشگاهی است. لذا هدف نهایی ما تربیت نیروهای ماهر و آچار به دست بعد از فارغ التحصیلی دانشجویان تمام دانشگاه هاست.

در این دیدار سید اردشیر رشیدی آل هاشم مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل نیز ضمن امضای تفاهم نامه همکاری با واحد استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: هر دانش آموز باید دارای یک مهارت باشد و با توجه به زمینه هایی که وجود دارد، دانش آموزان استان مخصوصاً هنرستان‌ها، باید با استفاده از ظرفیت های دانشگاه جامع علمی کاربردی به مهارت های لازم دست یابند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان اردبیل افزود: ما در هنرستان ها شاهد انگیزه خوب دانش آموزان به رشته های مهارتی هستیم و امیدواریم با این رویکرد امیدبخش، ارتباط با دانشگاه جامع علمی کاربردی اتفاقات خوبی را رقم بزند. 

وی با تأکید بر اینکه می بایست اهمیت و جایگاه اشتغال محور سیستم های مهارتی برای دانش آموزان و خانواده های آنان تبیین و بازگو شود، افزود: دانش آموزانی که از ابتدا میل به تحصیل در هنرستان ها دارند، بطور مسلم به دنبال یادگیری مهارت و کسب سریع درآمد هستند و همین انگیزه باعث رونق یافتن هنرستان ها می شود.

رشیدی آل هاشم یادآور شد: بهتر است از طرف دانشگاه جامع علمی کاربردی تولید محتواهایی صورت پذیرد تا توسط مشاوران به دانش آموزان و خانواده های آنان اطلاع رسانی شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل خاطرنشان کرد: چنانکه آموزش های مهارتی در جامعه جا بیفتد، بخش اعظمی از مشکلات اشتغال و بیکاری جوانان ما خود به خود حل می شود. لذا طبق این تفاهم نامه، دانشگاه جامع علمی کاربردی می تواند با ارائه استانداردهای به روز آموزش های مهارتی، تسهیل گر این مسیر مهم باشد.

در پایان این نشست، تفاهم نامه همکاری مشترک فیمابین دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل و اداره کل آموزش و پرورش استان امضاء شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha