• شنبه / ۲۱ تیر ۱۴۰۴ / ۲۰:۴۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1404042112959
  • خبرنگار : 50470

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه شهدای آذربایجان غربی:

همه آزادی‌خواهان عالم خود را مدیون حضرت زینب(س) می‌دانند

همه آزادی‌خواهان عالم خود را مدیون حضرت زینب(س) می‌دانند

ایسنا/آذربایجان غربی مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه شهدای آذربایجان غربی گفت: همه نسل‌ها و آزادی‌خواهان عالم به معنای واقعی کلمه خود را مدیون حضرت زینب (س) می‌دانند چرا که نماد مقاومت و ایستادگی در مقابل ظالمان زمان خود بود.

حجت‌الاسلام میثم فیاضی، شنبه ۲۱ تیر در اجتماع عظیم زینبیون که در خیابان سردار سلیمانی ارومیه برگزار شد، گفت: اگر امام حسین (ع) امام امت و آزادیخواهان عالم بود، پس حضرت زینب (س) مادر عاشورا بود، او فقط پرستار مجروحین نبود، پشتیبان دین و ولایت و امامت بود.

حجت‌الاسلام فیاضی خاطرنشان کرد: اگر امروز از دشمن‌شناسی و دشمن‌ستیزی حضرت زینب (س) الهام می‌گیریم به این دلیل است که ایشان لحظه به لحظه در کنار امام حسین (ع) بود.

وی ادامه داد:  اگر امروز می‌خواهیم هم‌پیمان با امام حسین (ع) باشیم، باید برای تبعیت از حضرت زینب و هم‌صدا شدن با ایشان گام‌های بلندی برداریم و در این زمینه عزم راسخ داشته باشیم.

مسئول نمایندگی‌ ولی‌ فقیه در سپاه شهدای آذربایجان‌ غربی اظهار کرد: با جان، هستی و اموال‌ خود باید تلاش کنیم راه امام حسین و حضرت زینب را ادامه بدهیم و با ایشان هم‌صدا بوده و چنان فریاد لبیک یاحسین را سر دهیم که لرزه بر تن استکبار و دشمنان اسلام بیافتد.

وی گفت: ملت ایران توانستند با غیرت، حریت و استقامت در مقابل دشمنان خود بایستند و مقابل یزیدیان عالم بعبارتی آمریکا و رژیم صهیونیستی شعار «هیهات من‌ الذله» را سر دادند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha