• یکشنبه / ۲۲ تیر ۱۴۰۴ / ۰۸:۲۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404042213071
  • خبرنگار : 50046

مدیرکل بهزیستی استان:

خراسان شمالی فاقد مراکز دندانپزشکی برای ارائه خدمت به بیماران اوتیسم است

خراسان شمالی فاقد مراکز دندانپزشکی برای ارائه خدمت به بیماران اوتیسم است

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی گفت: این استان مراکز دندانپزشکی برای ارائه خدمت به بیماران اوتیسم را ندارد.

صادق جعفری در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: متاسفانه این مشکل برای تمام معلولان ذهنی در این استان وجود دارد و آن‌ها مجبور هستند برای دریافت خدمت به شهرهایی همچون مشهد مراجعه کنند.

وی افزود: باید دانشگاه علوم پزشکی و مراکز خصوصی شرایطی را در استان فراهم کنند تا این بیماران برای دریافت خدمات دندانپزشکی به استان‌های مجاور مراجعه نکنند.

جعفری با اشاره به بیماران مبتلا به اوتیسم ادامه داد: این بیماران در طیف بیماران ذهنی قرار می‌گیرند و در این استان حدود ۵۰۰۰ معلول ذهنی وجود دارد.

وی با بیان اینکه بیماران اوتیسم و خانواده های آنها جزء مظلوم‌ترین افراد جامعه هستند، تصریح کرد: این بیماران به سختی با افراد رابطه برقرار می‌کنند، بنابراین نگهداری آن‌ها توسط حانواده‌ها بسیار سخت است.

این مقام مسئول گفت: در همین راستا به دنبال آن هستیم تا یک مرکز موقت شبانه در بجنورد برای نگهداری این افراد و یک مرکز روزانه نیز در شیروان راه اندازی کنیم تا خانواده‌های این افراد بتوانند با سپردن فرزندان خود به این مراکز مدت کوتاهی استراحت کنند.

وی افزود: در حال حاضر در بجنورد یک مرکز موقت روزانه برای نگهداری بیماران اوتیسم وجود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha