علی یگانه فعال، عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: دانشگاهیان و نخبگان در دوره آتش بس و پساجنگ باید با درک و شناخت وضعیت اقتصادی، اجتماعی، نظامی، فرهنگی و امنیتی جامعه، شرایط امروز را برای مردم تبیین کنند، در واقع با بصیرت و ارتقاء توانمندیها میتوانیم در تشخیص وظیفه خود به درستی عمل کنیم.
وی درباره دستاوردهای جنگ ۱۲ روزه از لحاظ ظرفیتها و تقویت سرمایه اجتماعی و همچنین عرصه سیاسی، گفت: با نگاه به تاریخ معاصر جهان و دنیا و با درک درست از پیچیدگی، ترکیبی و تکنولوژی بودن این جنگ تحمیلی ۱۲ روزه علیه مردم ایران، میتوانیم بینظیر بودن انسجام شکل گرفته را متوجه شویم، وقوع چنین وحدت ملی در برابر یک هجمه بزرگ و بیسابقه در دوران معاصر بینظیر است و امیدواریم این انسجام پایدار بماند و تقویت شود.
یگانه فعال افزود: در این جنگ، ایران با بیش از ۴۰ سال تحریم ظالمانه، با سلاحهای خودساخته در برابر یک رژیم خبیث و بیاخلاق بایستد و دل تمامی آزادگان جهان را خشنود کند، این ایستادگی منجر به درخواست یک طرفه آتش بس از سوی رژیم صهیونیستی و آمریکا شد، لذا این یک پیروزی بسیار بزرگ است و اگر جنگ ادامه پیدا میکرد؛ رژیم غاصب اسرائیل رو به نابودی میرفت و سانسور خبری شدید رژیم صهیونیستی مهمترین دلیل بر آسیب جدی این رژیم است.
وی یکی از مولفههای پیروزی ملت ایران را ایمان و اعتقاد قلبی مردم به خداوند دانست و بیان کرد: رشادت سربازان امام زمان(عج)، رهبری شجاعانه رهبر معظم انقلاب، شکل گیری وحدت ملی و حمایت مردم از نیروهای نظامی از دیگر مولفههای مهم و تاثیرگذار پیروزی ملت ایران در این جنگ بود.
یگانه فعال ادامه داد: اینکه هیچ خبرگزاری مجوز فیلمبرداری از نقاط مورد اصابت قرار گرفته را ندارد، دلیل محکمی بر موفقیت نظام جمهوری اسلامی ایران است؛ بزرگترین ضربهای که به رژیم صهیونیستی وارد شد، ضربه نظامی نبود بلکه ضربه حیثیتی بود و مردم جهان متوجه شدند که اسرائیل غاصب آسیب پذیر است، در واقع شکسته شدن هژمونی رژیم غاصب جزء بزرگترین دستاوردها در این جنگ تحمیلی بود.
وی اضافه کرد: برای آرامش و پیشرفت کشورمان باید وظیفه خود را بشناسیم و به آن عمل کنیم، اگر همدلانه و مشتاقانه برای رشد و پیشرفت کشور همکاری و هم افزایی داشته باشیم، نظامهای استکباری نمیتوانند هیچ اقدامی علیه ملت ما انجام دهند.
انتهای پیام
نظرات