• دوشنبه / ۱۲ آبان ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۳
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404081207034
  • خبرنگار : 50455

رئیس پلیس آگاهی استان خبر داد

دستگیری سارق حرفه‌ای کیف‌قاپ در قم

دستگیری سارق حرفه‌ای کیف‌قاپ در قم

ایسنا/قم رئیس پلیس آگاهی استان قم از شناسایی و دستگیری یک سارق ۶۲ ساله حرفه‌ای کیف‌قاپ در هسته مرکزی شهر و کشف ۴ فقره کیف قاپی و ۶ دستگاه گوشی موبایل مسروقه خبر داد.

سرهنگ جعفر عباسعلی‌پور طی سخنانی، اظهار کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت کیف در معابر خلوت اطراف حرم مطهر، اقدامات تخصصی و پلیسی توسط کارآگاهان آغاز شد و بررسی‌ها نشان داد فردی حدوداً ۵۰ تا ۶۰ ساله با موتورسیکلت طلق‌دار اقدام به سرقت کیف شهروندان می‌کرد.

رئیس پلیس آگاهی استان قم افزود: با تلاش‌های صورت‌گرفته، متهم که اهل یکی از روستاهای اطراف قم بود، شناسایی شد اما طبق تحقیقات محلی، وی مدتی بود به روستا تردد نداشته و آدرس مشخصی در اختیار اهالی نبود، در ادامه با اقدامات تخصصی، دو آدرس از محل سکونت احتمالی وی استخراج شد و ۲ تیم از اداره عملیات ویژه پلیس آگاهی به صورت همزمان به این مکان‌ها اعزام شدند که در نهایت، متهم طی یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شد.

وی اضافه کرد: در بازرسی از منزل متهم، ۳ دستگاه گوشی تلفن همراه، یک کیف دستی متعلق به شکات و موتورسیکلتی با پلاک جعلی کشف شد، متهم در تحقیقات اذعان کرد که اموال باارزش را برداشته و کیف و مدارک را در خیابان رها می‌کرد.

عباسعلی‌پور بیان کرد: همچنین مشخص شد این سارق یک دستگاه گوشی گرانقیمت را به قیمت ۸ میلیون تومان به یک مغازه موبایل‌فروشی فروخته بود که با هماهنگی مقام قضائی، مالخر نیز دستگیر و گوشی کشف شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی پایگاه خبری پلیس در روز دوشنبه ۱۲ آبان، وی گفت: سارق دارای سوابق متعدد کیف‌قاپی بوده و در سال ۱۳۸۲ نیز به همین اتهام به زندان رفته بود، وی در سن ۶۲ سالگی مجدداً به صورت حرفه‌ای اقدام به سرقت‌های مشابه کرده است، در مجموع، در این پرونده ۴ فقره کیف‌قاپی کشف و ۶ دستگاه گوشی مسروقه به مالباختگان تحویل داده شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha