به گزارش ایسنا، در بازار رمزارزها هم بیتکوین رکورد بالای جدیدی زد و از مرز ۱۲۰ هزار دلار عبور کرد. بزرگترین رمزارز دنیا، تا ساعت ۹ صبح روز جاری، ۲.۶ درصد افزایش داشت و به ۱۲۲ هزار و ۲۴۸ دلار و ۵۹ سنت رسید و تتر هم با ۲ درصد افزایش، ۳.۰۵۲ دلار بود.
دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، روز شنبه، جدیدترین تعرفهها را در نامههای جداگانهای به اورزولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا و کلودیا شینبائوم، رئیسجمهور مکزیک، اعلام کرد.
اتحادیه اروپا و مکزیک، این تعرفهها را ناعادلانه و مخرب توصیف کردند و اتحادیه اروپا اعلام کرد که تعلیق اقدامات متقابل خود علیه تعرفههای آمریکارا تا اوایل ماه اوت تمدید میکند و همچنان برای دستیابی به یک توافق مذاکرهای تلاش میکند.
واکنش بازار ارز به جدیدترین تهدیدهای تعرفهای ترامپ در معاملات آسیا، تا حد زیادی خاموش بود، اما یورو در اوایل معاملات، به پایینترین حد در سه هفته گذشته نزول کرد. ارز واحد اروپایی اندکی بعد، کمی بهبود یافت و با ۰.۱۳ درصد کاهش، ۱.۱۶۷۶ دلار معامله شد. دلار آمریکا در برابر پزوی مکزیک، با ۰.۲۸ درصد افزایش، به ۱۸.۶۷۶۳ پزو رسید.
استرلینگ با ۰.۱۵ درصد کاهش به ۱.۳۴۷۰ دلار رسید و ین ژاپن با اندکی افزایش، به ۱۴۷.۳۱ دلار در هر دلار رسید.
سرمایهگذاران به طور فزایندهای نسبت به تهدیدات تعرفهای ترامپ بیحس شدهاند و آشوب اخیر او در چشمانداز تجارت جهانی، تاثیر چندانی در معاملات سهام نداشته و فقط اندکی به دلار کمک کرده است. کارول کونگ، استراتژیست ارزی در بانک کامنولث استرالیا، گفت: به نظر میرسد که بازارهای مالی اکنون نسبت به تهدیدهای تعرفهای رئیسجمهور آمریکا، پس از مشاهده تعداد زیادی از این تهدیدها در چند ماه گذشته، بیحس شدهاند. با توجه به واکنش محدود بازار، بازارها ممکن است فکر کنند که تهدید اخیر ترامپ، در واقع مانوری برای گرفتن امتیازهای بیشتر است.
در سایر ارزها، دلار استرالیا با ۰.۱۲ درصد کاهش، به ۰.۶۵۶۶ دلار رسید، در حالی که دلار نیوزیلند با ۰.۳۷ درصد کاهش به ۰.۵۹۸۷ دلار رسید
علاوه بر اخبار مربوط به تعرفهها، ترامپ روز یکشنبه گفت که اگر جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، کنارهگیری کند، اتفاق خوبی خواهد بود و بار دیگر تهدید کرد که استقلال بانک مرکزی آمریکا را تضعیف خواهد کرد.
معاملهگران میتوانند با انتشار دادههای تورم ژوئن در روز سهشنبه، ارزیابی بهتری در مورد مسیر آینده نرخهای بهره آمریکا داشته باشند. پیشبینی میشود قیمت مصرفکننده آمریکا در ماه گذشته، اندکی افزایش یافته باشد. بازارها در حال حاضر انتظار دارند که تا دسامبر، فدرال رزرو اندکی بیش از ۵۰ واحد پایه نرخ بهره را کاهش دهد.
در آسیا، دادههای روز دوشنبه نشان داد که صادرات چین در ژوئن دوباره شتاب گرفت، زیرا صادرکنندگان برای بهرهبرداری از آتشبس شکننده تعرفهای میان پکن و واشنگتن پیش از مهلت توافق ترامپ در ماه اوت، محمولههای خود را به سرعت صادر کردند و همزمان، واردات هم رشد کرد.
با این حال، این آمار تاثیر کمی بر قیمت یوان داشتند و معاملات بازار داخلی، با تغییر کمی به ۷.۱۷۰۶ در هر دلار رسید. معاملات یوان خارج از سرزمین اصلی چین، با اندکی افزایش، به ۷.۱۷۱۰ در هر دلار رسید.
سرمایهگذاران برای شفافیت بیشتر در مورد سلامت دومین اقتصاد بزرگ جهان، منتظر انتشار آمار تولید ناخالص داخلی چین در روز سهشنبه خواهند بود.
بر اساس گزارش رویترز، پیشبینی میشود رشد اقتصادی چین در سه ماهه دوم سال، نسبت به شروع خوب خود، کند شده باشد، زیرا تنش تجاری با آمریکا، به فشارهای تورمی افزوده است.
انتهای پیام
نظرات