سید علی علوی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: اعتقاد ما بر این است که اگر مهارت آموزی از سنین پایین آغاز شود، نوجوانان میتوانند آینده شغلی خود را با اطمینان بیشتری بسازند، زیرا فراگیری یک مهارت کاربردی میتواند تأثیر چشمگیری در آینده کاری جوانان و نوجوانان داشته باشد.
وی در ادامه با دعوت از خانوادهها برای ثبتنام فرزندانشان در مراکز آموزشی، افزود: طرح تابستانه مهارت در رشتههای متنوع فنی و خدماتی در حال اجراست که از جمله رشتههای فعال میتوان به برق اتومبیل، برقکار صنعتی، درودگری، جوشکاری و ... اشاره کرد، همچنین برای دختران نیز دورههای متناسب در حال برگزاری است.
علوی ادامه داد: شرایط سنی شرکت در دورههای عادی فنیوحرفهای از ۱۵ سال به بالا است؛ اما در قالب طرح تابستانه مهارت، کودکان ۱۲ سال به بالا نیز میتوانند شرکت کنند.
وی بیان کرد: همچنین گروه سنی ۱۲ تا ۱۵ سال تحت عنوان «مهارتآموز» و گروه سنی ۱۵ تا ۱۸ سال بهعنوان «کارآموز» ثبتنام میشوند و در پایان دوره، تأییدیه مهارت یا گواهینامه معتبر با استاندارد بینالمللی به شرکتکنندگان اعطا خواهد شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد که علاوه بر مراکز دولتی، آموزشگاههای آزاد فنیوحرفهای نیز با مجوز رسمی در سطح استان فعال هستند و در صورت تکمیل ظرفیت مراکز دولتی، خانوادهها میتوانند از خدمات آنها نیز بهرهمند شوند.
انتهای پیام
نظرات