ولیاله زمانی در گفتوگو با ایسنا، تصریح کرد: در راستای ارتقای کیفیت محصولات حوزه آرد و گندم ۴۰۷ آزمایش و بازدید کنترل کیفیت از روند تولید آرد و خرید گندم توسط اکیپهای نظارت واحد کنترل کیفی اداره انجام شده است.
وی افزود: ۱۵۴ آزمایش در حوزه کنترل کیفیت گندم های تولیدی استان که به بررسی درصد سن زدگی، هکتولیتر و محتوای گلوتن و پروتئین و سایر شاخصهای ارزیابی کیفی گندم انجام گرفته است.
او گفت: ۲۶۰ آزمایش کنترل کیفیت بر روی نمونههای آرد اخذ شده از محل کارخانجات و واحدهای خبازی انجام شده که شامل آزمون های سنجش رطوبت، پروتئین، گلوتن، سبوس گیری، pH، زلنی، دانهبندی و آزمونهای میکروبی صورت گرفته است.
زمانی خاطرنشان کرد: نظارت واحد کنترل کیفی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان از نحوه اختلاط گندم، خط تولید، طبقات بوجاری و آسیاب، استحصال گندم، وزن آرد، مراحل کیسهگیری بازدید و از آرد تولید شده نمونهبرداری میکنند تا نسبت به سنجش کیفیت آرد بر اساس شاخصههای استاندارد مورد بررسی و آزمایش قرار دهند.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان عنوان کرد: ۵۰ آزمایش کنترل کیفیت نمونه نان اخذ شده از محل واحدهای خبازی استان از منظر کیفیت پخت و عدم استفاده از افزودنیهای غیرمجاز در طول ۴ ماه اول سالجاری صورت گرفته است.
زمانی خاطرنشان کرد: در این بازدیدها بر ادامه روند پایش مسیر تولید تا مصرف آرد نظارت داشته و راهکارهای علمی تحقیق و بررسی تاثیر عوامل مختلف اعم از نقش نیروی انسانی، دستگاههای پخت و درصد ترکیبات مختلف موجود در آرد را در کیفیت انواع نان در استان ضروری دانست و پیشنهاد کرد تا دستگاههای مختلف نظارتی نیز با در نظر گرفتن نوع مسئولیت در این خصوص ایفای نقش کنند.
انتهای پیام
نظرات