• دوشنبه / ۲۳ تیر ۱۴۰۴ / ۱۹:۱۶
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404042314434
  • خبرنگار : 50046

سرپرست اداره کل تعزیرات حکومتی خراسان شمالی تاکید کرد

لزوم فرهنگ‌سازی برای جلوگیری از خرید هیجانی/وضعیت کشتارگاه بجنورد مناسب نیست

لزوم فرهنگ‌سازی برای جلوگیری از خرید هیجانی/وضعیت کشتارگاه بجنورد مناسب نیست

ایسنا/خراسان شمالی سرپرست اداره کل تعزیرات حکومتی خراسان شمالی گفت: باید فرهنگ سازی‌های لازم انجام شود تا مردم در زمان بحران، از خرید هیجانی خودداری کنند.

حمیدرضا کفاش در جلسه علنی شورای اسلامی شهر بجنورد که ۲۳ تیر برگزار شد، با اشاره به اینکه در شرایط بحرانی برخی از سودجویان برای سودجویی وارد کار می‌شوند، اظهار کرد: اگر در این شرایط مردم خرید هیجانی نداشته باشند، سودجویان نیز به اهداف خود نخواهند رسید.

وی افزود: وظیفه اداره کل تعزیرات حکومتی رسیدگی به تخلفات و نظارت و بازرسی بر بازار برعهده سازمان‌هایی همچون صمت، جهاد کشاورزی و ... است، اما این اداره کل نظارت هایی در قالب گشت‌های مشترک انجام می‌دهد.

کفاش ادامه داد: طی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه کشور، چهار انبار احتکار برنج کشف شد.

وی در ارتباط با اجاره‌بهای بالای واحدهای صنفی در بجنورد بیان کرد: مشکلی که در این زمینه وجود دارد این است که قانونی در ارتباط با اجاره بهای تجاری وجود ندارد.

این مقام مسئول در ادامه به وضعیت کشتارگاه صنعتی بجنورد اشاره و تصریح کرد: وضعیت کشتارگاه صنعتی بجنورد مناسب نیست و شبیه یک کشتارگاه صنعتی نیست.

وی با بیان اینکه خراسان شمالی استانی دامپروری است، تاکید کرد: باید بودجه‌ای اختصاص داده شود تا کشتارگاه صنعتی دیگری در بجنورد راه اندازی شود. از سوی دیگر، دلال های فعال در میدان دام بجنورد معرفی شوند تا امر ساماندهی آن‌ها صورت گیرد و پروانه کسب برای آن‌ها صادر شود.

وی گفت: قیمت گوشت و دام زنده در این استان بالا است که این امر ناشی از نحوه فعالیت کشتارگاه صنعتی و بازار دام است.

کفاش در ادامه اظهار کرد: طی سه ماه نخست امسال در حوزه کالا و خدمات ۱۷۵۹ پرونده تخلف تشکیل شده که با رسیدگی‌های انجام و ۱۶۵۸ پرونده تخلف مخدومه شده است که ارزش این پرونده‌ها ۱۵۷ میلیارد ریال است.

وی گفت: در ارتباط با قاچاق کالا نیز طی این مدت ۳۷۵ پرونده تشکیل که ۳۲۵ پرونده مخدوم شده و ارزش پرونده‌های تشکیل شده ۲۵۳ میلیارد ریال بوده است.

سرپرست اداره کل تعزیرات حکومتی خراسان شمالی با اشاره به اینکه در حوزه بهداشت و درمان ۲۰ پرونده تخلف تشکیل شده است، افزود: ارزش این پرونده‌ها یک میلیارد ریال بوده با رسیدگی‌های انجام شده ۱۹ پرونده مخدومه شده است.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha