• پنجشنبه / ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۵:۵۵
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404061307865
  • منبع : جمعیت هلال احمر

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر خبر داد

ارسال بیش از ۱۰۰ تن اقلام امدادی هلال‌احمر ایران برای زلزله‌زدگان افغانستان

ارسال بیش از ۱۰۰ تن اقلام امدادی هلال‌احمر ایران برای زلزله‌زدگان افغانستان

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از اعزام گسترده کمک‌های بشردوستانه جمهوری اسلامی ایران برای یاری‌رسانی به زلزله‌زدگان افغانستان توسط سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمد بابک محمودی با اشاره به رسالت خطیر جمعیت هلال‌احمر در کاهش آلام انسانی و همچنین همسایگی و اشتراک بیش از هزار کیلومتر مرز میان ایران و افغانستان، اظهار کرد: پس از وقوع زلزله اخیر در افغانستان، جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران اقدام به ارسال بیش از ۱۰۰ تن اقلام امدادی و معیشتی به این کشور کرده است.

رئیس سازمان امداد و نجات توضیح داد: این محموله شامل ۵۰ تن اقلام امدادی به صورت هوایی و بیش از ۶۰ تن به صورت زمینی است که در قالب البسه، پوشاک، برنج، حبوبات، پتو و انواع کنسروجات به کشور افغانستان ارسال می‌شود.

بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان امداد و نجات، وی همچنین افزود: بارهای زمینی این کمک‌ها هم‌اکنون در مرز دوغارون استان خراسان رضوی مستقر هستند و محموله‌های هوایی نیز از طریق فرودگاه‌های کشور به افغانستان اعزام می‌شوند. این اقدام با هماهنگی کامل معاونت امور بین‌الملل جمعیت هلال‌احمر صورت گرفته است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha