دکتر رضا بهادری دوشنبه ۲۳ تیر با اعلام این خبر اظهار کرد: اعتباربخشی بیمارستانها و مراکز درمانی دارای یک فرآیند نظاممند، علمی و مبتنی بر ارزیابی مستمر است که با هدف ارزیابی کیفیت خدمات درمانی و ارتقای ایمنی بیماران در بیمارستانها انجام میشود.
بنا بر اعلام دانشگاه جندی شاپور اهواز، وی افزود: در این فرآیند، بیمارستانها از نظر شاخصهایی مانند ایمنی بیمار، حقوق گیرندگان خدمت، کیفیت مراقبتهای بالینی، مدیریت منابع انسانی، کنترل عفونت و بهداشت محیط، مدیریت اطلاعات سلامت و آمادگی در برابر بحرانها، ارزیابی میشوند.
مدیر نظارت، اعتباربخشی و صدور پروانههای دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه این ارزیابیها از خردادماه سال گذشته آغاز شد و تا مهر ۱۴۰۴ ادامه دارد، اظهار کرد: ۳۵ بیمارستان دانشگاهی و غیر دانشگاهی در حوزه جغرافیایی دانشگاه جندی شاپور اهواز در فهرست این دوره از اعتباربخشی قرار گرفتند که تاکنون ۳۱ بیمارستان ارزیابی شدهاند.
بهادری گفت: از این تعداد، ۲۲ بیمارستان حائز رتبه یک اعتباربخشی شدند که ۱۸ بیمارستان درجه یک خود را در این دوره از اعتباربخشی کشوری حفظ کردند و چهار بیمارستان شامل دو مرکز دانشگاهی و دو مرکز غیر دانشگاهی نیز از درجه دو به درجه یک ارتقا یافتند.
وی بیان کرد: پیگیریها و ارزیابیهای فنی و علمی مجموعه دانشگاهی در جهت ارتقای کیفیت خدمات سلامت، ایمنی بیمار و همچنین اولویت قرار دادن برنامههای مربوط به اعتباربخشی کشوری بیمارستانها در دوره ششم، زمینهساز ثبت این عملکرد در سطح کشور بوده است.
انتهای پیام
نظرات