• دوشنبه / ۲۳ تیر ۱۴۰۴ / ۲۲:۵۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404042314491
  • خبرنگار : 50006

آتش‌سوزی بیش از ۲۵ هکتار از اراضی مرتعی شهرستان اهر

آتش‌سوزی بیش از ۲۵ هکتار از اراضی مرتعی شهرستان اهر

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان اهر از آتش‌سوزی بیش از ۲۵ هکتار اراضی مرتعی این شهرستان خبر داد و گفت: دقایقی قبل آتش مهار شد.

نورالدین برقی شامگاه دوشنبه ۲۳ تیر در گفت‌وگو با ایسنا گفت: آتش‌سوزی در مراتع ییلاقی گچی‌قران بالادست روستای کردلر، کقالق و ینگجه شهرستان اهر که از ساعت ۱۷ آغاز شده تا دقایقی پیش ادامه داشته و بیش از ۲۵ هکتار از مراتع این شهرستان به کام آتش کشیده شد.

آتش سوزی بیش از ۲۵ هکتار اراضی مرتعی شهرستان اهر

وی افزود: آتش‌سوزی با حضور تیم‌های واکنش سریع شامل نیروهای منابع طبیعی، جهاد کشاورزی و یگان حفاظت محیط زیست شهرستان اهر و همچنین اهالی منطقه اطفا شد.

وی ادامه داد: با حضور به موقع و همت تیم‌های واکنش سریع و اهالی منطقه با وجود وزش باد تند فصلی توانستیم از گسترش آتش سوزی جلوگیری کنیم و با مهار کامل آتش میزان خسارت و علت این حادثه نیز بررسی و اعلام خواهد شد.

آتش سوزی بیش از ۲۵ هکتار اراضی مرتعی شهرستان اهر

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha