• سه‌شنبه / ۲۴ تیر ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۲
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404042414714
  • خبرنگار : 50184

ورود ۳۶ هزار پرونده به دادگاه‌های صلح کرمانشاه/ ۳۱ هزار پرونده مختومه شده است

ورود ۳۶ هزار پرونده به دادگاه‌های صلح کرمانشاه/ ۳۱ هزار پرونده مختومه شده است

ایسنا/کرمانشاه رئیس کل دادگستری کرمانشاه از ورود بیش از ۳۶ هزار پرونده به ۳۵ شعبه دادگاه‌های صلح در سطح استان از ابتدای امسال خبر داد.

به گزارش ایسنا، شهرام کرمی روز سه شنبه(۲۴ تیر) در بازدید از شعب دادگاه‌های صلح استان، با اشاره به فعالیت ۳۵ شعبه فعال دادگاه صلح در سطح استان، اظهارکرد: از ابتدای امسال تاکنون ۳۶ هزار پرونده وارد دادگاه‌های صلح استان شده است. 

وی افزود: تعداد پرونده‌هایی نیز که در این مدت در دادگاه‌های صلح مختومه شده‌اند، بیش از ۳۱ هزار فقره پرونده بوده است. 

رئیس کل دادگستری استان تصریح کرد: تعداد پرونده‌های مختومه در این شعب نشان دهنده نرخ رسیدگی بالای حدود ۸۶ درصدی در این شعب است که حاکی از عملکرد موفق دادگاه‌های صلح در سطح استان است. 

وی در ادامه با بیان اینکه یکی از رویکردهای محوری قوه قضاییه در دوره تحول و تعالی، تقویت نهادهای میانجی‌گر و صلح‌محور است، افزود: دادگاه‌های صلح، مکملی مهم برای شوراهای حل اختلاف و حتی محاکم عمومی هستند.

کرمی خاطرنشان کرد: دادگاه‌های صلح ضمن رعایت چارچوب‌های قانونی، با ساختاری ساده‌تر ، امکان رسیدگی سریع، ارزان و کم‌تنش را برای طرفین دعوی فراهم می‌کنند و ضمن ایجاد بستر مناسب برای بازسازی روابط اجتماعی، به تحقق مفهوم عدالت ترمیمی نیز کمک می‌کنند.

وی همچنین با اشاره به مشارکت مردم در فرآیند صلح و سازش، گفت: موفقیت در این مسیر بدون همراهی مردم، بزرگان محلی، روحانیون، معتمدین محلی و فرهنگ‌سازی دقیق ممکن نیست، لذا از ظرفیت گروه‌های مردمی در حمایت از فرآیند صلح و اصلاح ذات‌البین بهره‌مند می‌شویم و خوشبختانه این مدل با استقبال عمومی همراه بوده است.

رئیس کل دادگستری کرمانشاه در پایان خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی دقیقی برای توسعه کیفی و کمی دادگاه‌های صلح در سطح استان در دست اجراست و  آموزش قضات متخصص، تدوین آیین‌نامه‌های تسهیل‌گر و استفاده از فناوری‌های نوین در مدیریت این شعب از جمله گام‌های مهمی است که در دستورکار قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha