محمدرضا حبیبی مدیرعامل شرکت برق منطقهای استان کرمان در این نشست که با موضوع انرژیهای تجدیدپذیر برگزار شد، اظهار کرد: ۱۰ هزار مگاوات، ظرفیت اولیه مجوزهای واگذار شده تولید برق استان کرمان است که برخی کار نمیکنند و پیگیر فسخ خواهیم بود تا مجوزها به سرمایهگذاران جدید واگذار شود.
وی افزود: هر کدام از معادن برای تولید برق درخواست داشته باشند، همکاری داریم و مباحث مربوط به استفاده از معافیت مالیاتی نیز انجام خواهد شد.
حبیبی با اشاره به مزیتهای استان کرمان در انرژی خورشیدی بیان کرد: نیروگاههای کوچکمقیاس به دلیل اینکه نیاز به سرمایهگذاری کمتری دارند و زیر ۱۰ مگاوات هستند، سرعت عمل بیشتری داشتهاند و حجم سرمایهگذاری در این پروژهها نیز منطقیتر است.
همچنین محمدرضا سلیمانی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شمال استان در این نشست اظهار کرد: از لحاظ پروژههای مصوب انرژی خورشیدی، استان کرمان رتبه اول کشور را دارد و با عملیاتی شدن مابقی طرحهای مصوب، از استانهای دیگر خیلی جلوتر خواهیم بود.
وی افزود: تاکنون سرمایهگذاران برای تولید ۷۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی از ما تائیدیه گرفتهاند که ۴۰ درصد آن به مرحله پایانی کار رسیده است.
سلیمانی در ادامه بیان کرد: تولید ۱۰۵ مگاوات در حوزه نیروگاههای سه مگاواتی مربوط به شمال استان کرمان است که در سه پست جانمایی شده است.
مدیرعامل برق شمال استان کرمان اظهار کرد: ۱۶۰ مگاوات مصرف برق کشاورزان در شمال استان است که در حال حاضر هفت مگاوات نیروگاههای کوچک مقایس در کنار موتورپمپها در رفسنجان و انار در حال احداث است.
به گزارش ایسنا، همچنین مدیرعامل شرکت توزیع برق جنوب استان کرمان در این نشست گفت: ۲۳۹ درخواست به میزان تولید ۲۸۳ مگاوات برق خورشیدی در داشتیم که ۲۰۰ مگاوات تائیدیه گرفته و بیش از ۱۵ مگاوات وارد مدار شده است.
وی تصریح کرد: توان فنی و ظرفیت انرژی تجدیدپذیر در جنوب استان کرمان نیز وجود دارد و باید فرهنگسازی شود.
بنابراین گزارش، ساسان کفائی سرپرست اداره کل محیط زیست استان کرمان نیز در این نشست تاکید کرد: انرژیهای نو و تجدیدپذیر مورد تائید ۱۰۰ درصد محیط زیست است و در این حوزه محیط زیست با تمام توان در خدمت سرمایهگذاران است.
انتهای پیام
نظرات