• دوشنبه / ۲۸ مهر ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۹
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404072818145
  • خبرنگار : 50187

رئیس اداره دیپلماسی شهری وزارت خارجه

شهرداری کرمان می‌تواند پرچمدار شناسایی ظرفیت‌های گردشگری شهری باشد

شهرداری کرمان می‌تواند پرچمدار شناسایی ظرفیت‌های گردشگری شهری باشد

ایسنا/کرمان رئیس اداره دیپلماسی شهری وزارت خارجه گفت: شهرداری کرمان می‌تواند درحوزه دیپلماسی شهری پرچمدار شناسایی ظرفیت‌های گردشگری شهری باشد.

محمود محمدی دوشنبه ۲۸ مهر در نشست هم‌اندیشی با شهردار کرمان، مدیرکل شهری و شوراهای استانداری و نماینده وزارت خارجه در استان کرمان با بیان اینکه ضروری است دیپلماسی شهری در کنار دیپلماسی رسمی دیده شود، گفت: نیاز است با خلاقیت به دیپلماسی شهری ضمانت اجرایی بدهیم.

وی با اشاره به حضور سفرا و عقد تفاهم‌نامه‌ها در بحث خواهرخواندگی، افزود: پیشنهاد شده در این مهم علاوه بر گردشگری، مباحث دانشگاهی و سرمایه‌گذاری هم در اهداف گنجانده شود.

محمدی طرح خواهرخواندگی‌ها را نیازمند بازنگری دانست و اظهار کرد: با تلاش دستگاه دیپلماسی کشور، فرصت‌های جدید ایجاد شد و حضور رایزنان کشورهای دوست نیز به همراه سفرا در اهداف این طرح قرار گرفت.

رئیس اداره دیپلماسی شهری وزارت خارجه گفت:ظرفیت خواهرخواندگی کرمان باید به سمت دانشگاه و سرمایه‌گذاری حرکت کند.

به گزارش ایسنا، مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری کرمان، نیز ضمن تقدیر از نگاه مثبت وزارت خارجه به دیپلماسی شهری، گفت: شهرستان بم می‌تواند پایگاه سرمایه‌گذاری استان باشد.

منصور خانه‌گیر با اشاره به ثبت جهانی روستای شفیع آباد شهداد در روزهای اخیر، افزود: با این اتفاق مجموعه آثار ثبت جهانی کرمان در حوزه گردشگری کامل شد.

وی با بیان اینکه شرایط جدید آماده تحقق چشم انداز «لبخند دنیا به کرمان ۱۴۰۵» است، اظهار کرد: ظرفیت کرمان در مباحث فرهنگی، صنایع‌دستی و تاریخی قابل توجه است.

خانه‌گیر با تقدیر از شهردار کرمان در بسترسازی دیپلماسی شهری، سرمایه‌گذاری و گردشگری، اظهار امیدواری کرد: شهرداری کرمان در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی نیز، پیش‌قدم باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha