• سه‌شنبه / ۲۴ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404042414995
  • خبرنگار : 50990

سرپرست درمان اداره کل تأمین اجتماعی خراسان رضوی:

اقدامات سازمان تأمین اجتماعی مبتنی بر سه‌جانبه‌گرایی میان دولت، کارفرمایان و بیمه‌شدگان است

اقدامات سازمان تأمین اجتماعی مبتنی بر سه‌جانبه‌گرایی میان دولت، کارفرمایان و بیمه‌شدگان است

ایسنا/خراسان رضوی سرپرست درمان اداره کل تأمین اجتماعی خراسان رضوی با تأکید بر استقلال مالی این اداره، گفت: سازمان تأمین اجتماعی به عنوان یک نهاد عمومی غیردولتی هیچ‌گونه حمایتی از طرف دولت به لحاظ مالی دریافت نمی‌کند و اقدامات آن مبتنی بر سه‌جانبه‌گرایی میان دولت، کارفرمایان و بیمه‌شدگان است.

فرهاد حاجی‌زاده امروز سه‌شنبه ۲۴ تیر در نشست خبری گرامیداشت سالروز تأمین اجتماعی با اشاره به ماهیت این سازمان، تأکید کرد: سازمان تأمین اجتماعی به عنوان یک نهاد عمومی غیردولتی عمل می‌کند و مبنای عملکرد آن بر اساس قواعد درآمد و هزینه است.

وی با اشاره به خدمات درمانی تأمین اجتماعی در استان، گفت: بر اساس قانون، سازمان تأمین اجتماعی موظف است در دو بخش درمان مستقیم و غیرمستقیم، خدمات خود را به بیمه‌شدگان ارائه دهد. در حال حاضر در خراسان رضوی، سازمان تأمین اجتماعی با مدیریت سه بیمارستان شامل بیمارستان فارابی با ۲۰۱ تخت فعال، بیمارستان ۱۷ شهریور با ۱۶۸ تخت فعال و بیمارستان رازی با ۱۱۳ تخت فعال به ارائه خدمات درمانی مشغول است.

وی اضافه کرد: همچنین در سطح استان، ۱۸ مرکز درمان سرپایی شامل درمانگاه‌های سطح یک و دو و کلینیک‌ها فعال هستند. در سال گذشته، بیش از ۳۰ میلیون و ۱۰۰ هزار ویزیت پزشک عمومی و ۴۷ هزار بستری بیمارستان در استان ثبت شده است.

سرپرست درمان اداره کل تأمین اجتماعی خراسان رضوی با تأکید بر بهبود شاخص‌های درمانی در استان، خاطرنشان کرد: ضریب اشغال تخت‌ها نسبت به سال قبل دو درصد افزایش داشته و در زایمان، سازمان تأمین اجتماعی خراسان رضوی در چندین شاخص از جمله درصد سزارین و درصد زایمان‌های طبیعی، رتبه اول کشوری را کسب کرده است.

وی ادامه داد: در سال گذشته، کمیسیون‌های پزشکی استان خراسان رضوی بالغ بر ۳۰۰۰ مراجعه‌کننده داشته و این کمیسیون‌ها همواره به عنوان مرجع برتر در سطح کشور مطرح بوده‌اند. همچنین سامانه ۱۴۲۰ تأمین اجتماعی به منظور پاسخگویی به نظرات همکاران و بیمه‌شدگان طراحی شده و کلیه نظرات و کامنت‌های دریافتی در یک برنامه مدون و علمی بررسی و پردازش می‌شود.

حاجی‌زاده با اشاره به گستردگی خدمات درمانی در استان تصریح کرد: تأسیس و پیگیری مراکز درمانی به منظور توزیع عادلانه خدمات بهداشتی و درمانی در سطح استان خراسان رضوی، این استان را به یکی از پرکارترین استان‌ها در سطح کشور تبدیل کرده است.

وی همچنین از مراحل نهایی پروژه بیمارستان فارابی خبر داد و گفت: پروژه بیمارستان فارابی که بعد از سال‌ها پیگیری مداوم به سرانجام رسیده است، هم‌اکنون در حال ارائه خدمات به صورت غیررسمی است. انتظار می‌رود بعد از تأیید نهایی ستاد تهران، این بیمارستان به طور رسمی راه‌اندازی شود. از بهمن ماه سال گذشته، بخش‌های مختلف بیمارستان فارابی مشغول ارائه خدمات به بیماران بدون مشارکت شرکا است.

 بازگشت بانک رفاه به سازمان تامین اجتماعی مد نظر است

سیدحسین رسولی، دبیر اجرایی خانه کارگر استان خراسان رضوی در ادامه، اظهار کرد: هدف و درخواست اصلی خانه کارگر، بازگشت بانک رفاه به سازمان تأمین اجتماعی است.

وی با استناد به اصل ۴۴ قانون اساسی و تبصره ۲ برنامه هفتم توسعه، بر لزوم اجرای این هدف تأکید و ادامه داد: با توجه به شرایط فعلی، ناگزیر هستیم که به مطالبات کارگران در زمینه تأمین اجتماعی و دیگر حقوق‌شان رسیدگی کنیم. 

دبیر اجرایی خانه کارگر استان خراسان رضوی ضمن اشاره به سابقه بانک رفاه کارگران، تصریح کرد: بانک رفاه کارگران از سال ۵۴ و در دوران پیش از انقلاب اسلامی تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی فعالیت می‌کرد و در حال حاضر با چالش‌های متعددی مواجه شده است. سازمان تأمین اجتماعی با مشکلات فراوانی روبروست، از جمله عدم تطابق ورودی و خروجی‌ها و نیز نارضایتی کارگران که در این روزها با مشکلات عدیده نیز روبرو هستند.

وی تأکید کرد: ما باید در دو نقش عمل کنیم؛ از یک سو از حقوق و مطالبات کارگران دفاع و از سوی دیگر از سازمان تأمین اجتماعی حمایت کنیم. همچنین لازم است که توجه ویژه‌ای به عملکرد مدیران و کارکنان این سازمان داشته باشیم که با وجود تمام چالش‌ها، همچنان فعال و مصمم به خدمت‌رسانی هستند.

دبیر اجرایی خانه کارگر استان خراسان رضوی درباره مطالبات آتی بیان کرد: برنامه‌های آتی ما شامل پیگیری مواردی چون‌ بازگشت بانک رفاه به سازمان تأمین اجتماعی، بررسی ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی و حقوق با توجه به تورم، الزامات درمان و نظام پزشک خانواده و نیاز به توجه هر چه بیشتر به وضعیت معوقه متناسب‌سازی و دیگر مطالبات پرداخت نشده است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه با نشان‌ دادن اهمیت مدیریت درست کشور، می‌توانیم تحولی در زمینه‌های مختلف ایجاد کنیم، افزود: اگر مدیریت کشور به درستی ساماندهی شود و تقسیم‌کار صحیحی انجام شود، می‌توانیم از کمبودها و بار مشکلات بکاهیم؛ چراکه مردم به ناچار هزینه‌هایی را متحمل می‌شوند.

سازمان تأمین اجتماعی خراسان رضوی بالغ بر یک میلیون نفر بیمه‌شده دارد

در ادامه این نشست محمود تنهایی -معاون منابع انسانی و پشتیبانی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی- با اشاره به وسعت تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی در استان خراسان رضوی، گفت: سازمان تأمین اجتماعی خراسان رضوی بالغ بر یک میلیون نفر بیمه‌شده دارد که تحت پوشش مستقیم خدمات این سازمان قرار دارند و حدود ۲۷۰ هزار نفر مستمری‌بگیر وجود دارد. به طور کلی، جمعیتی نزدیک به سه میلیون نفر در استان از خدمات اجتماعی این سازمان استفاده می‌کنند.

وی افزود: سازمان تأمین اجتماعی متعهد است که با شرکای خود و افرادی که در صندوق این سازمان مشارکت دارند، تعامل و ارتباط مستمری برقرار کند.

تنهایی با تأکید بر صیانت از منابع سازمان گفت: در طول سال‌های گذشته هدف ما همواره صیانت از منابع سازمان تأمین اجتماعی بوده است. باید به یاد داشته باشیم که حق‌الناس مورد توجه جدی قرار دارد و هر مبلغی که از حقوق شما کسر می‌شود، به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می‌شود.

وی با اشاره به رسالت خاص سازمان بیان کرد: سازمان تأمین اجتماعی رسالت خاصی برای خود تعریف کرده و تلاش دارد که از مازاد منابع خود، بهینه استفاده کند تا بتواند در مواقع بحرانی و در مواجهه با مشکلات از این سرمایه‌گذاری‌ها بهره‌برداری کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha