حسینعلی امیری چهارشنبه ۲۵ تیر در نخستین جلسه هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان استان در سال ۱۴۰۴ با اشاره به اهمیت نقش تعلیم و تربیت در ساخت آینده کشور اظهار کرد: هیچ نهادی به اندازه آموزشوپرورش در تربیت نسل آینده مؤثر نیست.
وی گفت: گاه رفتار، گفتار و حتی نحوه حضور یک معلم در کلاس، تأثیری ژرفتر از صدها سخنرانی و کتاب دارد و معلم باید احساس منزلت، بینیازی و شرافت داشته باشد تا بتواند انسانهایی شریف و اندیشمند تربیت کند.
امیری، تأسیس دانشگاههای تخصصی برای تربیت معلم را نشان از جایگاه والای این حرفه دانست و به اهمیت آموزش و معلمی در سیره و اندیشه مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) اشاره کرد.
رئیس هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان فارس، تأسیس این دانشگاه را محصول نگاه ژرفی دانست که در نظام جمهوری اسلامی به تعلیم و تربیت وجود دارد.
وی همچنین به ضرورت تدوین راهکارهای اجرایی برای تأمین زیرساختهای آموزشی از طریق مولدسازی املاک و داراییهای مازاد، تسریع در تجهیز کلاسهای درس و آزمایشگاهها، بهرهگیری از ظرفیت خیرین آموزشوپرورش و نهادهای فرهنگی، و تعامل بیشتر با صدا و سیما برای تبیین جایگاه دانشگاه فرهنگیان اشاره کرد.
امیری تأکید کرد: در صورتی که پیگیری مدیریت ارشد استان مورد نیاز باشد، با استفاده از اختیارات تفویضشده به استانداران توسط ریاستجمهوری طبق اصل ۱۲۷ قانون اساسی، در این خصوص تصمیم گیری خواهد شد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، هماندیشی پیرامون تأمین فضای آموزشی و خوابگاهی برای قریب به ۱۰ هزار دانشجوی مراکز تربیت معلم و دانشگاه فرهنگیان در قالب برنامه کوتاهمدت و همچنین بررسی مسیر ساخت دانشگاه جامع فرهنگیان در افق بلندمدت از مباحث مطرح شده استاندار فارس در این جلسه بود که بحث و تبادل نظر پیرامون آن صورت گرفت.
در این نشست مقرر شد اقداماتی سریع و مؤثر در مسیر تجهیز و توسعه دانشگاه فرهنگیان فارس صورت گیرد و در این راستا جلسات مشترک با روسای دانشگاههای تخصصی و نهادهای آموزشی استان از جمله روسای دانشگاه صنعتی شیراز و دانشگاه ملی مهارت و مدیرکل آموزش و پرورش استان برگزار و در خصوص مسائل تخصصی مربوط به دانشگاه فرهنگیان تصمیم گیری شود.
انتهای پیام
نظرات