• پنجشنبه / ۲۶ تیر ۱۴۰۴ / ۰۸:۵۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404042616238
  • خبرنگار : 50163

پدر شهید مهرداد شجاعی آسمانی شد

پدر شهید مهرداد شجاعی آسمانی شد
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان پدر شهید والامقام مهرداد شجاعی از شهدای گرانقدر زنجان به فرزند شهیدش پیوست.

حاج مختار شجاعی، پدر بزرگوار شهید مهرداد شجاعی از شهدای سرافراز استان زنجان، پس از سال‌ها صبوری و تحمل فراق فرزند، به دیدار محبوب شتافت و به فرزند شهیدش پیوست.

مراسم تشییع پیکر این‌ پدر شهید امروز ۲۶ تیرماه در بهشت زهرا (س) زنجان برگزار می‌شود و مراسم شام غریبان نیز بعد از اقامه نماز مغرب و عشا طی همین روز در سالن نور واقع در اعتمادیه جنب دانشگاه آزاد برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، شهید والامقام شجاعی در ۲۹ فروردین سال ۱۳۵۱، در شهرستان زنجان به دنیا آمد. هشتم بهمن ۱۳۶۵‏، در بمباران هوایی زادگاهش بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید و پیکرش در مزار پایین زنجان به خاک سپرده شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha