• پنجشنبه / ۲۶ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۳
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1404042616396
  • خبرنگار : 50136

آغاز عملیات اجرایی طرح ۳۶ هزار تنی تولید و فرآوری انواع کنسانتره میوه در پیرانشهر

آغاز عملیات اجرایی طرح ۳۶ هزار تنی تولید و فرآوری انواع کنسانتره میوه در پیرانشهر

ایسنا/آذربایجان غربی عملیات اجرایی طرح ۳۶ هزار تنی تولید و فرآوری انواع کنسانتره و پوره میوه در بخش لاجان شهرستان پیرانشهر آغاز شد.

عملیات این طرح پنجشنبه ۲۶ تیر باحضور استاندار آذربایجان غربی در زمینی به مساحت ۳۲ هزار و ۳۶۶ متر با زیربنایی به وسعت ۱۲ هزار مترمربع و با سرمایه گذاری ۳۱۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی مستقیم برای ۹۵ نفر با هدف فرآوری و ارزش آفرینی، صادرات به بازارهای جهانی، مدیریت تامین و کیفیت محصولات زنجیره تامین و توزیع آغاز شد.

آغاز عملیات اجرایی طرح ۳۶ هزار تنی تولید و فرآوری انواع کنسانتره و پوره میوه در پیرانشهر

ایجاد زیرساختهای سرمایه گذاری در آذربایجان غربی اولویت است

رضا رحمانی، استاندار آذربایجان غربی در این مراسم با بیان اینکه به وجود سرمایه گذاران که در جهت رفع مشکلات مردم در تلاشند، افتخار کرده و حمایت می کنیم، گفت: با بودجه دولتی به تنهایی هیچ منطقه ای آباد نمی شود،لذا باید از سرمایه گذاران حمایت کرد و از منابع مردمی برای آبادانی و تولید کمک گرفت. 

وی با بیان اینکه زیرساختهای سرمایه گذاری در استان باید فراهم شود، اظهار کرد: ایجاد زیرساختها از جمله راه و شبکه راه آهن جزو اولویتها است. 

رحمانی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر تولید و توجه به سرمایه گذاری تصریح کرد: عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری تکلیف شرعی است و باید در راستای عملیاتی شدن شعار رهبری شبانه روزی تلاش کرد.

استاندار آذربایجان غربی بر لزوم تسهیل فرآیند سرمایه گذاری در استان تاکید کرد و گفت: فضا را برای حضور سرمایه گذار باید فراهم کرد تا سرمایه گذار هیچ دغدغه ای نداشته باشد. 

استاندار با اشاره به اینکه آذربایجان غربی از پتانسیلهای زیادی برخوردار است، اظهار کرد: نعمتهای مرز، تجارت، لجستیک، کشاورزی و گردشگری آذربایجان غربی از پتانسیلهایی است که کمتر استانی از چنین ظرفیتهایی برخوردار است اما باید این ظرفیتها را شناسایی کرده و برای جذب سرمایه گذار اقدام کرد. 

وی با بیان اینکه استان دارای اراضی حاصلخیز و مستعد کشاورزی است، گفت: توجه به کشاورز و حل مشکلات کشاورزی باید مورد توجه قرار گیرد. 

رحمانی با تاکید بر اینکه رسالت ما سرمایه گذاری است، گفت: همایش اینوا نقطه آغاز برای توسعه و جبران عقب ماندگی استان بود تا پرچم این همایش باید برافراشته بماند.

آغاز عملیات اجرایی طرح ۳۶ هزار تنی تولید و فرآوری انواع کنسانتره و پوره میوه در پیرانشهر

حرکت به سمت کشاورزی مدرن در دستور کار است

محمدرضا اصغری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی نیز در این مراسم با بیان اینکه پروژه ۳۶ هزار تنی کنسانتره پیرانشهر تکمیل کننده حلقه مفقوده بخش کشاورزی بشمار می آید، گفت: بیش از ۳۵ تا ۴۰ درصد از محصولات کشاورزی از بین رفته و بدست مصرف کننده نمی‌رسد که باید این معضل مرتفع شود. 

وی بااشاره به مشکلات و بحران کم آبی و تاثیر کشاورزی در این بحران افزود: پروژه هایی با هدف کاهش مصرف آب و حرکت به سمت کشاورزی مدرن با هدف کمک به احیای دریاچه ارومیه در دستور کار قرار گیرد. 

اصغری با اشاره به همایش فرصتهای سرمایه گذاری در استان در بخش کشاورزی، اظهار کرد: از ۶۱ طرح پیشنهادی در همایش اینوا، ۲۲ طرح با سرمایه گذاری ۵۸ هزار میلیارد تومانی منجر به امضای تفاهم نامه شد.

آغاز عملیات اجرایی طرح ۳۶ هزار تنی تولید و فرآوری انواع کنسانتره و پوره میوه در پیرانشهر

حمایت از سرمایه گذار در اولویت باشد

کمال حسین پور، نماینده مردم پیرانشهر، میرآباد و سردشت در مجلس شورای اسلامی بر لزوم احیای نیازهای بخش کشاورزی استان تاکید کرد و گفت: پس از شناسایی معضلات این بخش، باید راهکارهای کاربردی عملیاتی شود تا ظرفیتهای کشاورزی استان معرفی و موجبات رونق اقتصادی شود. 

وی برلزوم حفظ اتحاد و همدلی تاکید کرد و گفت: حمایت از سرمایه گذار و تولید باید همواره اولویت باشد و نباید با بروکراسی های طولانی زمینه دلسرد شدن سرمایه گذار را فراهم کرد. 

حسین پور، با بیان اینکه پیرانشهر دروازه صادرات به سوریه و عراق و مهد کشاورزی، صنعت و تجارت بشمار می آید، گفت: توسعه راهها، تامین آب شرب مردم پیرانشهر از جمله مطالبات مردم شهرستان است که باید مرتفع شود. 

آغاز عملیات اجرایی طرح ۳۶ هزار تنی تولید و فرآوری انواع کنسانتره و پوره میوه در پیرانشهر

احداث تصفیه خانه و خط انتقال آب از مطالبات مردم در پیرانشهر

لقمان خسرو پور، فرماندار پیرانشهر نیز در این مراسم پروژه مذکور را منشا تحول در حوزه صنایع تبدیلی کشاورزی دانست و گفت: این پروژه می تواند بخشی از نیازهای کشاورزان پیرانشهر و منطقه لاجان را تامین کند. 

وی با بیان اینکه پیرانشهر از شهرهای با ظرفیت استان است که کشاورزی یکی از این ظرفیتها است، افزود: پیرانشهر دارای اراضی کشاورزی خوبی است و در بسیاری از محصولات کشاورزی از جمله گندم و چغندرقند جزو رتبه های اول هستیم. 

فرماندار پیرانشهر، خواستار نگاه ویژه به شهرستان با توجه به ظرفیتهای موجود شد و گفت: از ۴۹ واحد صنعتی در پیرانشهر، ۳۷ واحد فعال است که منشا صادراتی دارند. 

خسروپور با اشاره به اینکه پیرانشهر دارای ظرفیتهای گردشگری منحصربه فردی است،تصریح کرد: طبیعیت منحصربه فرد و سدهای پیرانشهر از جمله پتانسیل هایی است ک باید مورد توجه قرار گیرد.

فرماندار پیرانشهر با اشاره به تنش آبی پیرانشهر و منطقه لاجان با وجود دو سد در شهرستان گفت: احداث تصفیه خانه و خط انتقال آب از مطالبات مردم این شهرستان است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha