• پنجشنبه / ۲۶ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۰
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1404042616402
  • خبرنگار : 50212

استاندار مرکزی مطرح کرد

فرهنگ‌سازی، افزایش کیفیت خودرو و بهبود زیرساخت‌ها، راهکار کاهش تصادفات

فرهنگ‌سازی، افزایش کیفیت خودرو و بهبود زیرساخت‌ها، راهکار کاهش تصادفات

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی بر ضرورت ارتقای کیفیت خودروهای تولیدی و فرهنگ‌سازی برای کاهش تصادفات تأکید کرد و خواستار اقدامات منسجم ملی در حوزه فرهنگ‌سازی و بهبود زیرساخت‌های ایمنی شد.

مهدی زندیه‌وکیلی پنج‌شنبه ۲۶ تیرماه در مراسم افتتاح ساختمان جدید پاسگاه پلیس‌راه اراک-توره از تلاش‌های وزارت راه و شهرسازی، پلیس راهور و سازمان راهداری برای ارتقای ایمنی جاده‌ای در استان مرکزی قدردانی کرد و این پاسگاه را یکی از پرماموریت‌ترین و شلوغ‌ترین پاسگاه‌های کشور توصیف کرد که منطقه‌ای وسیع از توره تا ملایر، بروجرد، اراک، ازنا، شازند، خمین و خنداب را پوشش می‌دهد و افزود: این پاسگاه پاسخگوی خواسته دیرینه مردم منطقه برای بهبود نظارت و خدمات در محورهای پرتردد و سانحه‌خیز، به‌ویژه گردنه زالیان، است.

وی با اشاره به تبدیل پاسگاه اراک-توره به دو پاسگاه مجزا (اراک-توره و توره-بروجرد) اظهار کرد: این اقدام خدمات‌رسانی را بهبود بخشیده و با وجود حوزه جغرافیایی گسترده هر دو پاسگاه، همچنان جزو پرماموریت‌ترین پاسگاه‌های کشور هستند. منطقه گردنه زالیان از گذشته محور پرتردد و سانحه‌خیزی بوده و این توسعه زیرساختی، گام مهمی در جهت کاهش تصادفات است.

زندیه‌وکیلی با بیان اینکه استان مرکزی از نظر شدت تصادفات در رتبه‌های بالای کشور قرار دارد، گفت: بالا بودن شدت تصادفات منجر به افزایش مرگ‌ومیر در صحنه تصادف می‌شود. همچنین سرعت متوسط در محورهای استان بالاست و حضور فعال پلیس می‌تواند به کاهش این موارد کمک کند.

 وی تأکید کرد: کاهش تصادفات تنها با اقدامات پلیسی ممکن نیست و نیازمند همکاری همه‌جانبه در سه حوزه کلیدی شامل بهبود کیفیت و ایمنی خودروهای تولیدی، فرهنگ‌سازی و توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای است.

استاندار مرکزی با اشاره به کلنگ‌زنی آزادراه اراک-خرم‌آباد، این پروژه را گامی بزرگ در راستای کاهش تردد و افزایش ایمنی جاده‌ای دانست و افزود: افتتاح این آزادراه بار بزرگی از دوش راهسازی استان برمی‌دارد و به کاهش حوادث کمک خواهد کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تصادفات غیربومی‌ها پرداخت و گفت: بیش از ۶۵ درصد تصادفات منجر به فوت در استان مرکزی مربوط به افراد غیربومی، به‌ویژه از استان‌های جنوبی است. از آنجا که این افراد مخاطب رسانه‌ها و صداوسیمای استان مرکزی نیستند، فرهنگ‌سازی در سطح ملی ضروری است و سازمان راهداری و پلیس لازم است تا با برنامه‌ریزی منسجم، اقدامات فرهنگی مؤثری را در سطح کشور اجرا کنند.

زندیه وکیلی فرهنگ‌سازی را یکی از مهم‌ترین عوامل کاهش تصادفات دانست و اظهار کرد: اقدامات سلبی و ایجابی نظیر بستن کمربند ایمنی باید به یک فرهنگ نهادینه در جامعه تبدیل شود. سال گذشته، کاهش آمار تصادفات در استان نتیجه فرهنگ‌سازی و اقدامات عملیاتی بود و امیدواریم این روند در سال جاری نیز ادامه یابد.

وی تأکید کرد: کاهش تصادفات و فوتی‌ها بدون همکاری همه‌جانبه، ارتقای کیفیت خودروها، فرهنگ‌سازی و بهبود زیرساخت‌ها ممکن نیست و امیدواریم تداوم این اقدامات، ایمنی جاده‌ای در استان مرکزی به سطح مطلوبی برساند.

گفتنی است که این پروژه که از سوی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مرکزی اجرا شده، با زیربنای ۵۶۲ مترمربع در زمینی به مساحت دو هزار و ۵۷۰ مترمربع احداث شده و هزینه‌ای بالغ بر ۱۵۰ میلیارد ریال (با ارزش روز ۲۵۰ میلیارد ریال) صرف آن شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha