• پنجشنبه / ۲۶ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۷
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404042616472
  • خبرنگار : 50189

بازدید رئیس سازمان بهزیستی کشور از دهکده سلامت امام علی (ع) در کرمان

بازدید رئیس سازمان بهزیستی کشور از دهکده سلامت امام علی (ع) در کرمان

ایسنا/کرمان در ادامه سفر به استان کرمان، سید جواد حسینی رئیس سازمان بهزیستی کشور عصر امروز ۲۶ تیر با حضور در دهکده سلامت امام علی (ع)، از بخش‌های مختلف این مجموعه بازدید کرد و در جریان ارائه خدمات شبانه‌روزی و روزانه به افراد دارای معلولیت، سالمندان، بیماران روان و کودکان قرار گرفت. 

در حاشیه این بازدید، زکیه نوری، معاون توانبخشی بهزیستی استان کرمان، درباره ساختار و عملکرد این دهکده توضیح داد: این مجموعه شامل هشت مرکز تخصصی است که ۴ مرکز آن به صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند. 

وی افزود: در این مراکز شبانه‌روزی، ۴۱۱ نفر تحت مراقبت و نگهداری قرار دارند، که از این تعداد، ۱۰۷ نفر مجهول‌الهویه و بدون سرپرست هستند. همچنین، ۴۰۳ نفر از این افراد یارانه بهزیستی دریافت می‌کنند. 

بازدید رئیس سازمان بهزیستی کشور از دهکده سلامت امام علی (ع) در کرمان

به گفته نوری، مراکز شبانه‌روزی شامل؛ مرکز نگهداری بیماران روانی مزمن با ۲۶۰ نفر تحت مراقبت، مرکز نگهداری معلولین ذهنی بالای ۱۴ سال (پسران) با ظرفیت ۱۰۰ نفر، مرکز نگهداری معلولین جسمی-حرکتی زنان با ۲۲ نفر، مرکز نگهداری سالمندان (شعبه دوم بهارستان سلامت) که به صورت غیر یارانه‌ای اداره می‌شود و دارای ۷ نفر مقیم است. 

وی اضافه کرد: شعبه اول مرکز سالمندان که خارج از این دهکده قرار دارد، بیش از ۴۰ سالمند را تحت پوشش دارد و ظرفیت آن تکمیل شده است. 

نوری در ادامه گفت: چهار مرکز از دهکده نیز به صورت روزانه فعالیت می‌کنند که شامل خدمات آموزشی‌توانبخشی، پیش مهارتی و کارگاه حمایتی‌تولیدی است. از جمله این مراکز شامل؛ مرکز آموزش ذهنی زیر ۱۴ سال امام علی (ع) با ظرفیت ۱۰۰ نفر و پوشش یارانه‌ای برای ۶۵ درصد این کودکان، مرکز پیش‌مهارتی و پیش‌حرفه‌ای برای آماده‌سازی مددجویان جهت ورود به بازار کار، مرکز آموزش تخصصی برای اختلالات طیف اوتیسم زیر ۱۸ سال با ظرفیت ۸۰ نفر که همگی تحت پوشش یارانه هستند و همچنین کارگاه حمایتی–تولیدی با ۴۰ مددجو که آموزش‌های مهارتی و تولید محصولات را دریافت می‌کنند. 

معاون توانبخشی بهزیستی استان کرمان تأکید کرد: در تمامی این مراکز، آموزش‌ها توسط مربیان و کادر تخصصی ارائه می‌شود و هدف ما، توانمندسازی و بازتوانی افراد دارای معلولیت و سایر گروه‌های هدف است. 

وی با اشاره به نقش حیاتی یارانه‌های سازمان بهزیستی گفت: پرداخت مستمر یارانه به این مراکز، امکان ارائه خدمات با کیفیت و استمرار نگهداری از مددجویان را فراهم کرده است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha