به گزارش ایسنا، یک افسر صهیونیستی که در نوار غزه خدمت میکرد، امروز جمعه فاش کرد که مأموریتهای ارتش در آنجا تقریباً منحصراً به تأمین امنیت تخریبهای گسترده محدود میشود و صریحاً اذعان کرد که تخریب عمده زیرساختها و خانهها یکی از اهداف اصلی جنگ است.
روزنامه عبری هاآرتص به نقل از این افسر که با حروف اول نامش «A» معرفی شده است، گفت: «خانوادههای سربازان باید درک کنند که در آنجا چه میگذرد. مأموریت اصلی و تقریباً تنها مأموریت نیروها، تأمین امنیت عملیات تخریب بولدوزرها و مانورهای آنهاست.»
او توضیح داد که این عملیاتها تحت نام رمز نظامی معروف به «از پشت بام تا زمین» انجام میشود، اما آنها «ماهیتاً یک مأموریت نظامی نیستند»، بلکه هدف آنها تخریب سیستماتیک محلهها و تأسیسات است.
طبق شهادت این افسر، عملیات ارتش اشغالگر در نوار غزه شامل «تخریبهای گسترده خانهها» است، بدون اینکه اطلاعات دقیقی در مورد اهداف خاص وجود داشته باشد. او گفت: «آنچه اتفاق میافتد، صرفاً تخریب گسترده است که طبق یک برنامه عملیاتی و شاخصهای از پیش برنامهریزی شده انجام میشود.»
افسر صهیونیستی فاش کرد که «به پیمانکاران، که بسیاری از آنها غیرنظامی هستند، بر اساس تعداد ساختمانهای تخریب شده از دولت حقوق پرداخت میشود.»
پیش از این امروز، دفتر رسانهای دولتی در غزه اعلام کرد رژیم صهیونیستی بیش از ۸۸ درصد از نوار غزه را تخریب کرده و ۷۷ درصد از مساحت آن را کنترل میکند و خساراتی بالغ بر ۶۲ میلیارد دلار به بار آورده و دو میلیون غیرنظامی فلسطینی را آواره کرده است.
این افسر صهیونیستی تأکید کرد که «سربازان کاملاً خسته شدهاند و این خستگی در رفتار آنها در میدان مشهود است» و خاطرنشان کرد که «انضباط عملیاتی به طور قابل توجهی کاهش یافته است.»
او توضیح داد که «فرماندهان تقریباً نیمی از وقت خود را صرف تلاش برای جلوگیری از شلیک به خارج از مرزهای مناطق تعیین شده میکنند که احتمال وقوع حوادث آتش خودی را افزایش میدهد.»
از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا، در غزه مرتکب نسلکشی، از جمله کشتار، گرسنگی، تخریب و آوارگی شده است و درخواستهای بینالمللی و دستورات دیوان بینالمللی دادگستری برای توقف آن را نادیده گرفته است. این نسلکشی تاکنون بیش از ۱۹۸ هزار فلسطینی را شهید و زخمی کرده است که بیشتر آنها کودک و زن هستند و بیش از ۱۰ هزار نفر نیز مفقود شدهاند. علاوه بر آن، صدها هزار نفر آواره شدهاند، قحطی جان بسیاری از جمله کودکان را گرفته و ویرانیهای گستردهای به بار آمده است.
انتهای پیام
نظرات