مهتاب چنگایی در گفتوگو با ایسنا از آغاز ارزیابی شایستگی معلمی داوطلبان ورود به دانشگاه فرهنگیان لرستان خبر داد و اضافه کرد: این ارزیابی از ۱۷ تیر در پردیسهای علامه طباطبایی برای پسران و آیت الله کمالوند برلی دختران در حال برگزاری است.
وی با بیان اینکه هزار و ۶۱۷ نفر تا ۳۱ تیر ماه مورد ارزیابی قرار میگیرند، تصریح کرد: هدف از کانونها این است که بتوانیم داوطلبان حرفه مقدس معلمی را علاوه بر دانش از لحاظ شایستگیهای معلمی و ویژگیهای شخصیتی مورد ارزیابی قرار دهیم.
چنگایی با بیان اینکه امسال در دانشگاه فرهنگیان، ۵ کانون مشغول فعالیت هستند، اضافه کرد: از این تعداد ۲ کانون برای دختران و ۳ کانون برای پسران بوده و در حوزه بررسی مستندات و مدارک بارگزاری شده توسط داوطلبان و برگزاری آزمونهای آنلاین روانشناختی در حال فعالیت هستند.
رئیس دانشگاه فرهنگیان لرستان با اعلام اینکه پذیرش نهایی داوطلبان پس از عبور از مراحل ارزیابی انجام خواهد شد، بیان کرد: مجموعهای از تمرینات و آزمونهای شبیهسازی شده شامل تمرینات عملی، ارائه شفاهی و بحث گروهی بوده که در کانونها انجام شده و عملکرد داوطلبان توسط ارزیابان مشاهده، ثبت و مورد تحلیل قرار میگیرد.
وی بر اهمیت این فرآیند در انتخاب آیندهسازان تعلیم و تربیت تأکید کرد.
انتهای پیام
نظرات