• یکشنبه / ۲۹ تیر ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۴
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1404042917844
  • خبرنگار : 30057

تدوین برنامه ملی هوش مصنوعی با حضور دستگاه‌ها و بخش خصوصی

تدوین برنامه ملی هوش مصنوعی با حضور دستگاه‌ها و بخش خصوصی

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، با بیان اینکه ریاست ستاد هوش مصنوعی به معاون اول رئیس جمهور واگذار شده است، گفت: مهمترین اقدام این ستاد بررسی برنامه ملی هوش مصنوعی است که با حضور همه دستگاه‌ها و با نظر بخش خصوصی تدوین می‌شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، حسین افشین در اولین جلسه کمیته تخصصی ستاد توسعه فناوری و کاربرد هوش مصنوعی با بیان اینکه این ستاد با دستور رئیس‌جمهور و مصوبه هیات وزیران تشکیل شده است، گفت: ریاست این ستاد را بنا بر حکم رئیس‌جمهور به معاون اول رئیس‌جمهور تفویض شده است.

وی ادامه داد: پیش از برگزاری جلسات ستاد، باید نشست‌های کمیته تخصصی را با حضور اعضا و دستگاه‌های مختلف برگزار کنیم تا ضمن جمع‌بندی موضوعات، نشست‌ها جنبه عملیاتی و اجرایی پیدا کند.

افشین به برنامه ملی توسعه هوش مصنوعی که پیشتر به همت سازمان برنامه و بودجه ذیل برنامه هفتم توسعه شکل گرفته بود، اشاره کرد و یادآور شد: مطابق بند (ج) ماده (65) قانون برنامه هفتم توسعه دولت مکلف شده است تا «برنامه ملی توسعه هوش مصنوعی» را تدوین و اجرا کنند. از این رو، مقرر شد تا در ستاد ملی هوش مصنوعی، این برنامه مورد بررسی قرار گرفته و نظرات بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان و دستگاه‌ها اعمال شود.

معاون علمی رییس جمهور یکی از مهمترین برنامه‌های این ستاد را بررسی برنامه ملی توسعه هوش‌مصنوعی دانست و خاطر نشان کرد: همه دستگاه‌ها در بررسی و تدوین این سند باید حضور داشته باشند و اگر قرار است برنامه ملی باشد باید به آن «ملی» نگریست و رویکردمان بخشی نباشد.

وی با بیان اینکه در تقسیم‌کار ملی هوش مصنوعی هیچ دستگاهی نباید برای دیگر دستگاه‌ها محدودیت ایجاد کند، تصریح کرد: نقش ما صرفا تسهیلگری و انسجام‌بخشی است تا دستگاه های اجرایی بتوانند در این حوزه برنامه هایشان را پیش ببرند.

در این جلسه همچنین عبدالحسن بهرامی، رئیس مرکز راهبری ستادهای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، در سخنانی هدف این جلسه را ارائه و معرفی سکوی ملی هوش مصنوعی و بررسی عناوین و کارکردهای کارگروه‌های تخصصی پیشنهادی ستاد توسعه فناوری و کاربرد هوش مصنوعی دانست و تاکید کرد: این کمیته‌ها قرار است ذیل ستاد هوش مصنوعی شکل بگیرند تا با بهره‌گیری از یک خرد جمعی بتوان کار را به شکل عملیاتی‌تری پیش برد و ستاد برای آینده هوش مصنوعی کشور منشأ اثر شود.

بهرامی افزود: کاربردی‌سازی هوش مصنوعی در بخش های مختلف و حمایت از بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان به منظور رفع نیازها و افزایش بهره‌وری و رشد اقتصاد دانش‌بنیان رویکرد معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان است و تلاش‌ها برای ایجاد و توسعه سکوی ملی هوش مصنوعی در این راستا بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha