• یکشنبه / ۲۹ تیر ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۵
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1404042918007
  • خبرنگار : 71974

آغاز همکاری پژوهشگاه تربیت‌بدنی و مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام

آغاز همکاری پژوهشگاه تربیت‌بدنی و مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام

تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان «پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» و «مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)» با هدف توسعه تعاملات علمی، پژوهشی و فناوری به امضا رسید.

به گزارش ایسنا، به نقل از پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، این تفاهم‌نامه در راستای هم‌افزایی ظرفیت‌های موجود، بهره‌گیری بهینه از منابع و امکانات طرفین، تقویت همکاری‌های بین‌المللی و ایجاد زمینه‌های مشترک برای ارتقای سطح علمی و فناورانه کشور، توسط دکتر فریبا محمدی سرپرست پژوهشگاه، و دکتر محمدمهدی علویان‌مهر رئیس مؤسسه ISCبه امضا رسید.

این همکاری در حالی شکل می‌گیرد که پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، به‌عنوان نهاد مرجع تخصصی کشور در حوزه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، با اتکاء بر عملکردی درخشان و راهبردی، موفق به کسب رتبه نخست در رتبه‌بندی سال ۱۴۰۲–۱۴۰۱ مؤسسه ISC در میان پژوهشگاه‌های حوزه علوم انسانی، اجتماعی و هنر شده است؛ جایگاهی شایسته و پرافتخار که بیانگر نقش راهبردی این پژوهشگاه در منظومه علم و فناوری کشور، به‌ویژه در عرصه علوم ورزشی است.

از مهم‌ترین مفاد این تفاهم‌نامه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

ایجاد چارچوب همکاری مشترک در زمینه بهره‌برداری متقابل از منابع اطلاعاتی، ظرفیت‌ها و فرصت‌های پژوهشی، مطالعاتی و تخصصی موجود؛ نمایه‌سازی اطلاعات و آمار تولیدات علمی پژوهشگران پژوهشگاه در پایگاه‌های ISC؛ همکاری در اجرای طرح‌های پژوهشی مشترک و حمایت از انتشار و پردازش کتاب‌ها و مجلات پژوهشگاه؛ بهره‌برداری پژوهشگاه از سکوهای تخصصی مؤسسه ISC از جمله «دانا»، «سرآمدان»، «نظام ایده‌ها و نیازها (نان)» و سامانه ثبت همایش‌ها؛ همکاری در برگزاری رویدادهای علمی مشترک و ایجاد بستر مناسب برای فرصت‌های مطالعاتی اعضای هیئت علمی و دانشجویان؛اشتراک منابع، پایگاه‌های علمی و اقامتگاه‌های طرفین بر اساس ضوابط موجود؛ استفاده از فناوری‌های نوین، از جمله هوش مصنوعی، پردازش داده و رایانش عظیم‌مقیاس در ارائه خدمات تخصصی.

این تفاهم‌نامه، گامی مؤثر در جهت تقویت جایگاه علمی و پژوهشی پژوهشگاه در سطح ملی و بین‌المللی به‌شمار می‌رود و زمینه‌ساز همکاری‌های گسترده و اثربخش در آینده خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha